Met badgehouders is iedereen altijd herkenbaar

Badgehouders zijn handig voor het herkenbaar maken van medewerkers. Bijvoorbeeld in winkels en bij receptiebalies. Ook bezoekers van bijeenkomsten en deelnemers aan evenementen, beurzen en festivals kunt u door een badgehouder met naamkaart gemakkelijk identificeren. Dit maakt ook een efficiënte en betrouwbare toegangscontrole mogelijk. Badgehouders of naamkaarthouders zorgen voor een professionele uitstraling. Ze zijn goed voor uw naamsbekendheid en imago.

Snel vinden

Filter
Badgehouders
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Plastic pasjes bedrukken full colour
  • Vanaf 100 stuks
  • Plastic pasjes in diverse afmetingen
  • All-over full-colour bedrukking
  • Optioneel: handtekeningveld, magneetstrip
Filter
Badgehouders
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

De vele mogelijkheden van badgehouders

Naamkaarten, toegangskaarten, PVC pasjes, visitekaartjes, entreebewijzen en ID kaarten passen perfect in badgehouders. Dit biedt vele mogelijkheden, ook promotioneel gezien. U kunt ze gebruiken als naamkaarthouder, pashouder of perskaarthouder. Dit is ontzettend handig tijdens feesten, congressen, workshops, evenementen, festivals, open dagen en beurzen. Voor uzelf en de deelnemers. Gebruik ze als naambadges en maak iedereen op een goedkope herkenbaar als een geregistreerde gast. Iemand aanspreken met zijn of haar naam wordt zo gemakkelijk en de dragers zullen elkaars naam sneller leren kennen. Uw bedrijfsnaam of logo is bovendien voortdurend mooi in beeld en daarmee werkt u aan uw imago en bekendheid. U kunt badgehouders inzetten voor een toegangscontrole, bijvoorbeeld door het gebruik van een streepjescode of QR-code die gescand moet worden. Ook kunt u werken met verschillende typen naambadges, bijvoorbeeld door verschillende kleuren op de badges te gebruiken. Dit kan praktisch zijn om gauw onderscheid te maken tussen een crew van medewerkers, vrijwilligers en deelnemers.

Soorten badgehouders

De badgehouder, pashouder, kaarthouder, card holder, naambadge, pasjeshouder, perskaarthouder of naamkaarthouder is verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. De handige transparante houders kunt u steeds opnieuw gebruiken: u haalt de gebruikte naamkaarten er uit en stopt er bij een volgende gelegenheid andere in. De houders zijn verkrijgbaar met of zonder praktische clip en speld. Hiermee bevestigt u de badgehouder snel aan kleding. Ook zijn er badgehouders met een skipashouder. Daarnaast zijn badgehouders mooi te combineren met lanyards en keycords. Deze zijn in diverse kleuren leverbaar en kunt u laten voorzien van uw bedrukking, zoals een logo, bedrijfsnaam, tekst of slogan. Dat maakt lanyards en keycords promotioneel inzetbaar als goedkoop relatiegeschenk: het is een handig en herkenbaar cadeautje. Promofit levert alle soorten badgehouders, full colour PVC pasjes, keycords en lanyards snel en voordelig! Ook kunt u bij ons terecht voor een ontwerp op maat gemaakt / custom made.

Bedrukte PVC pasjes

In plaats van een houder, kunt u ook kiezen voor het laten bedrukken van pvc pasjes of plastic kaartjes. Deze zijn bijzonder geschikt als badge, kortingspas, ledenpas, entreekaart, klantenkaart, deelnemerspas, giftcard, lidmaatschapskaart etc. Promofit bedrukt alle soorten PVC pasjes, ook transparante en pasjes met handtekeningveld en/of magneetstrip. Voor het bevestigen van een lanyard / keycord kunnen we de pasjes desgewenst leveren met een stansgaatje. Dit levert een prachtige full colour badge op! Daarnaast kunnen we elke pasje bedrukken met een unieke barcode of QR code. Promofit adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

De voordelen van badgehouders

De voordelen van badgehouders op een rij:

 • Goedkope functionele drager van uw logo
 • Snel inzetbaar, bijvoorbeeld als naambadge
 • Onze badgehouders zijn geschikt voor herhaald gebruik
 • Ideaal voor evenementen en bijeenkomsten
 • Bruikbaar voor identificatie en toegangscontrole
 • Slim te combineren met een bedrukte lanyard / keycord
 • Draagt bij aan naamsbekendheid en imago
 • Snelle levering: badgehouders heeft u de volgende werkdag al in huis

Badgehouders goedkoop en snel bestellen bij Promofit

Alle soorten badgehouders levert Promofit goedkoop en snel. Bij Promofit moet u zijn voor de bedrukking en borduring van elk relatiegeschenk. We leveren standaard promotionele artikelen met uw opdruk, maar ook een op maat gemaakt artikel is mogelijk. Wij garanderen de laagste prijzen en kunnen met spoed elke oplage leveren. Kijk voor meer informatie over de diverse soorten badgehouders in onze webshop. Twijfelt u en wilt u advies, neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Heeft u een keuze gemaakt? Vraag dan een offerte aan of bestel direct.