Keycords met logo, opvallen op events!

Al jaren worden keycords met logo ingezet als give-away tijdens evenementen, festivals en concerten. Ook tijdens congressen en beurzen is een lanyards in eigen huisstijl niet meer weg te denken. De koorden met logo blijven toch de handigste manier om de toegangskaarten en naamkaarten snel en gemakkelijk te tonen, bijvoorbeeld door middel van badgehouders. Bestel de logo lanyards snel. Kies uit verschillende kleuren of geef je eigen pms kleuren op, zodat je altijd de juiste kleur hebt voor je marketingcampagne.

Snel vinden

Filter
Bedrukte keycords
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Eco artikel
  LANY RPET RPET Lanyard
  • Vanaf 50 stuks
  • 5 kleuren beschikbaar
  • Breedte keycord 20 mm
  • Materiaal: RPET
Filter
Bedrukte keycords
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Originele manier van promoten: Lanyards in eigen huisstijl met logo

Keycords met een eigen design, tekst en logo zijn een originele manier om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Of u nu opzoek bent naar een subtiele uitstraling of een kleurrijk design, een spoedvariant of een eco optie. Bij is ons is alles mogelijk. Kiest u voor een full colour sublimatie keycord kunt u deze volledig bedrukken. Een all over bedrukking in full colour maar toch liever een milieuvriendelijke variant. Bekijk dan onze RPET keycords. Deze lanyards die kunnen worden voorzien met logo zijn gemaakt van Recycled PET materiaal en standaard voorzien van een metalen haakje.

Keycords verkrijgbaar in verschillende materialen: Allemaal mogelijk met logo bewerking

Wij hebben keycords in verschillende materialen en met vele bewerkingsmogelijkheden. Materialen die populair zijn zijn polyester, nylon en RPET. Daarnaast hebben we ook de optie om te kiezen voor een papier keycord, een variant van bamboe, maisvezel of kurk. Al onze koorden kunnen voorzien worden van een bewerking en zijn snel leverbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag dan onze medewerkers om hulp en ze zullen u adviseren in wat voor u de beste optie is.

Snelle service en hoge kwaliteit keycords

Bij ons bestelt u eenvoudig en krijgt altijd een kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Wij maken gebruik van geavanceerde druktechnieken die uw logo of tekst goed zichtbaar maken. Met ons ruime assortiment is er altijd een geschikte variant beschikbaar voor uw organisatie. Door verschillende spoed varianten hebben we ook de mogelijkheid om bij een strenge deadline hulp te bieden. Van full colour all over tot een kleine subtiele opdruk aan de voorzijde. Voor ons is niet te gek. Benieuwd naar onze service en producten. Vraag een offerte aan, u ontvangt spoedig een digitaal voorbeeld en bent u hier dan mee akkoord? Dan starten wij de productie en leveren nog sneller dan verwacht!