Orde in de chaos met een notitieboekje!

Iedereen kent ze wel: Notitieboekjes. Handige boekjes verkrijgbaar in verschillende formaten en allerlei prints. Ze zijn in elk huishouden en op alle kantoren te vinden en worden veel gebruikt! In drukke tijden is het haast onmogelijk om alle taken, afspraken en andere dingen te onthouden. Hiervoor zijn onze goedkope notitieboekjes met bedrukking ideaal. Naast het noteren van aantekeningen tijdens een meeting of telefoongesprek zijn er nog vele andere manieren op het boekje te gebruiken.

De beste manieren om een notitieboek met uw logo te gebruiken tijdens het werken:

  1. 1. Een weekplanning
  2. 2. Wachtwoorden
  3. 3. Ambities
  4. 4. Verjaardagen

Maar ook in de privésferen kan het notitieboekje goed van pas komen. Gebruik hem bijvoorbeeld voor nieuwe recepten, een boodschappenlijstje of het noteren van je favoriete boeken en films. Ook goed te gebruiken als voorbereiding voor een mooie vakantie, surprise party of verbouwing.

Wat is nu het beste notitieboekje?

Hierbij ons advies:

  • - Onze hardloper onder de notitieboekjes is de Spectrum A6 hardcover. Dit boekje is een goedkope optie en op vele manieren te bedrukken. Ideaal in alle omstandigheden maar het meest gebruikt op kantoren.

  • - Het boekje voor de creatieveling en knappe koppen is een Moleskine notitieboek. Deze “top of the bill” notitieboekjes zijn er in vele formaten, modellen en kleuren. Ook maakt Moleskine onderscheid in hetgeen er op de pagina’s staat. De mogelijkheden zijn gelinieerd, ruitjes, stippen of effen pagina’s.

  • - Ook in de wereld van de boekjes mogen de eco-varianten niet ontbreken. Vele mooie varianten zijn er beschikbaar zoals van RPET of kurk. Maar onze favoriet is de Cobble A6 wire-o van gerecycled karton met steenpapier. Dit mooie notitieboekje met ringband is een perfect geschenk en mooi te bedrukken met uw logo.

Nog meer mogelijkheden!

Naast deze 3 toppers hebben we nog veel meer notitieboekjes. Allemaal met een eigen stijl en te bedrukken met uw design. Bekijk ook eens onze luxe notitieboekjes of onze full colour te bedrukken boekjes. Gegarandeerd dat er ook voor u een goede optie tussen zit!

Onverhoopt toch niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met het sales team. Ze helpen u graag verder op zoek naar het perfecte geschenk!