Handgel nodig? Bedruk deze voordelig met uw logo

Het is altijd slim om een handgel bij de hand te hebben. Zonder dat uw zeep en water nodig heeft, maakt u uw handen er gauw schoon mee. In tal van situaties is dat een uitkomst, bijvoorbeeld als u onderweg bent of er geen sanitair in de buurt is. Een desinfecterende handgel werkt ontsmettend. Handgels zijn een gewild artikel en ideaal voor promotioneel gebruik. Laat ze via Promofit bedrukken met uw reclameboodschap en maak er een mooi gepersonaliseerd relatiegeschenk van.
 

Snel vinden

Filter
Handgel
(2 artikelen)
2 artikelen
Filter
Handgel
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Persoonlijke hygiëne: handen wassen met desinfecterende gel

Schone handen zijn belangrijk voor de gezondheid. Door de handen goed te reinigen met handgel, vermindert u de kans dat bacteriën en virussen zich verspreiden. Desinfecterende handgel bestaat voor een groot deel uit alcohol en dat zorgt voor ontsmetting. Daarnaast zitten er bestanddelen in die de huid verzorgen, zoals vitamine E en aloë vera. Handgel is verpakt in de vorm van een kleine fles of tube en dus gemakkelijk mee te nemen in uw tas of koffer. Ook op plekken waar u geen water en zeep voorhanden heeft, kunt u dus uw handen op een hygiënische manier schoon maken. Verder zijn de flesjes en tubes handgels gemakkelijk neer te zetten op allerlei locaties waar dat van pas komt, bijvoorbeeld voor klanten, bezoekers, medewerkers en leveranciers.

Tube of flesje handgel met bedrukking: promoot uw boodschap

Door handgel te voorzien van uw reclameboodschap bereikt u op een slimme manier uw doelgroep. Denk aan een opdruk in uw huisstijl, met uw eigen logo, afbeelding of slogan. Plaats bijvoorbeeld bedrukte flessen desinfecterende gel op de balie, bij de receptie of in de vergaderzaal van uw bedrijf. Of zet ze in op een beurs en geef ze aan (potentiële) klanten weg. Gratis een exemplaar meesturen met een direct mail of een bestelling is ook een leuk idee. Iedere keer dat de ontvangers de gel met uw opdruk gebruiken, zien ze uw boodschap en dat is goed voor uw naamsbekendheid. Een bedrukt flesje handgel is kortom een zeer effectief promotiemiddel.

Handgel met opdruk logo: de mogelijkheden

In het online aanbod van Promofit vindt u diverse goedkope handgels die we met bedrukking leveren. Het label van de verpakking, bijvoorbeeld een flesje of tube, voorzien we naar wens van uw eigen opdruk. Dit is mogelijk in full color. Levertijden zijn in overleg. De desinfecterende handgel 30 ml is een goed voorbeeld van onze populaire producten. Deze gel zit in een compacte fles en maakt u uw handen snel schoon. Ook verkopen we fijne handgel voor desinfectie in grotere flesjes, bijvoorbeeld van 50 ml. Daarnaast kunt u kiezen uit tubes met desinfectiegel, zoals een tube van 100 ml. Deze fantastische desinfectiemiddelen zorgen stuk voor stuk voor schone en frisse handen. Dit biedt uzelf en anderen de nodige veiligheid. De levertijden zijn in overleg. Naast deze voordelige hygiëne artikelen levert Promofit bijvoorbeeld ook mondkapjes met bedrukking.

Het voordeel van handgel bedrukken

Handen schoon en klaar? Klappen maar! Geef een daverend applaus voor de vele voordelen van de bedrukking van handgels:

  • Uiterst functioneel en hygiënisch relatiegeschenk;
  • Laag geprijsde weggever;
  • Leuke give-away voor promotioneel gebruik;
  • Goed voor uw naamsbekendheid;
  • Vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf;
  • Inzetbaar voor vele doelgroepen;
  • Handzaam formaat;
  • Te bestellen in grote en kleine hoeveelheden;
  • Levertijd in overleg.

Bedrukte handgels voor ieder budget bij Promofit kopen

Op zoek naar lage prijzen voor handgel met opdruk? Dan zit u goed bij Promofit! Wij bedrukken de verpakkingen van de handgels in ons assortiment goedkoop en snel. Het label op het flesje of de tube krijgt een prachtige full color bedrukking met uw tekst, logo, bedrijfsnaam en/of grafisch ontwerp. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bestel de handgel van uw keuze direct via onze webshop. Wenst u advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op, want we helpen u graag.