Horloges bedrukken

Een horloge bedrukt met uw logo is een leuk en voordelig relatiegeschenk! U kunt kiezen uit vele soorten horloges. Denk aan bijv. siliconen horloges, verpleegstershorloges en polshorloges. Bedrukking is mogelijk van 1 t/m 4 kleuren. Leverbaar vanaf 50 stuks.

Snel vinden

Filter
Horloges
(2 artikelen)
2 artikelen
  1. 1
    NURWATCH Analoog zusterhorloge
    • Vanaf 10 stuks
    • Inclusief batterij
    • Handig in gebruik
Filter
Horloges
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Levertijd horloges

Bedrukte horloges zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de horloges sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage horloges

Zoekt u horloges in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Horloges met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere horloges

Staat uw model horloges er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.