Keycords bedrukken met uw design: praktische dragers van uw reclame

Keycords of lanyards zijn praktische nekkoorden waar u bijvoorbeeld een badge, sleutels of een fluitje aan kunt dragen. Deze keycords zijn ideaal voor de bevestiging van naambadges tijdens een evenement, congres, beurs, festival, feest, workshop of open dag. De houwtouwen zijn te bedrukken met uw tekst, logo of bedrijfsnaam. Maak hier gebruik van en maak zo effectief reclame!

Keycords bedrukken: voor het dragen van sleutels, naambadges en meer

Een koord, veter of lint met een haakje waaraan u iets kunt vastmaken. Dat is een keycord. U draagt het om uw nek, zodat datgene wat aan het neklint hangt steeds binnen handbereik is. Dit is erg praktisch bij een wedstrijdfluitje, sleutels en kleine elektronische apparaten, zoals USB-sticks, mobiele productscanners en MP3-spelers. De keycords worden ook vaak gebruikt voor de identificatie van deelnemers, medewerkers, bezoekers en vrijwilligers. Dan wordt er een badgehouder met naamkaart aan het nekkoord bevestigd. Het sleutelkoord kan onbedrukt zijn, maar vaak staat er een bedrukking op. Deze toepassing is heel gangbaar bij bedrijven, winkels, ziekenhuizen, vakbeurzen, concerten, festivals en allerlei evenementen. Keycords bedrukken met uw logo draagt bij aan de herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw merk, bedrijfsnaam en logo. U kunt ze effectief inzetten voor uw marketing, want een keycord met logo valt op!

Effectieve promotie maken met bedrukte keycords

Een keycord drukken is een effectieve manier van promotionele artikelen inzetten. U kunt er op verschillende manieren reclame mee maken. Gebruik ze bijvoorbeeld voor de controle en het zichtbaar dragen van toegangskaarten tijdens een evenement. Of voeg ze toe aan een goodiebag met uw productcatalogus en kortingsbonnen. Ook zijn bedrukte lanyards een erg gewaardeerde verrassing bij een direct mail. Hiermee valt uw mailing extra goed op tussen de andere post. Uw klanten zullen een dergelijk gepersonaliseerd relatiegeschenk erg waarderen. De lanyards met uw opdruk leveren klantenbinding, naamsbekendheid, een goed imago en extra omzet op.

Keycords bedrukken met logo's of eigen tekst

Promofit is dé specialist in het leveren en bedrukken van diverse soorten goedkope keycords, waaronder rollerclips (uittrekbare keycords, ook wel skipashouder genoemd), milieuvriendelijke eco keycords en geweven keycords. U kunt kiezen uit nekkoorden in verschillende lengtes en breedtes. Daarnaast zijn er diverse soorten haakjes en accessoires leverbaar, zoals badgehouders en verstelbare buckles of gespen. Bij Promofit kunt u ook bestellingen in kleine afnames plaatsen. Voor kleine afnames geldt dat er zowel onbedrukte keycords als keycords die we bedrukken besteld kunnen worden. In beide gevallen staan we garant voor een snelle levering. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de Rollerclip keycord en het Polyester Keycord. Deze populaire producten zijn gemaakt van sterk materiaal, waarop uw bedrukking goed tot zijn recht komt. Of wat dacht u van een prachtig Full Color Sublimatie Keycord? Deze reclamelinten zijn zeer geschikt voor full colour en all over prints van uw ontwerp. Deze tweekleurige lanyard heeft een kunststof schijf die te bedrukken is met uw logo, tekst of afbeelding. Daarnaast kunt u bij Promofit promotionele keycords bestellen die op maat gemaakt zijn, ook in een kleinere kindermaat. Op basis van uw wensen produceren we unieke lanyards met opdruk die geheel passen bij uw huisstijl of reclamecampagne. We bespreken graag de mogelijkheden met u en voorzien u van een passende offerte. Bij Promofit krijgt u altijd vrijblijvend een digitaal bestand.

Profiteer van de voordelen van bedrukte keycords

Laat de keycords bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan en profiteer van de voordelen:

  • Voordelige drager van uw reclameboodschap;
  • Praktisch relatiegeschenk dat zorgt voor een grotere naamsbekendheid;
  • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Custom made / op maat gemaakt mogelijk;
  • Snelle levering, ook bij een kleine afname;
  • Zowel met bedrukking als onbedrukt leverbaar.

Kies Promofit voor het bedrukken van goedkope keycords

Bij Promofit bedrukken we vele soorten hippe keycords voor lage prijzen en wij geven u bovendien de laagste prijsgarantie. Ons gehele assortiment lanyards leveren we snel, ook bij een kleine bestelling. We zijn u graag van dienst met informatie en advies. Kijk in onze webshop voor de collectie voordelige keycords, zoals milieuvriendelijke eco keycordsveter keycords en lichtgevende keycords (glow in the dark). Daarnaast leveren we voordelige custom made keycords met opdruk. Zo kan u uw keycords bedrukken met compleet eigen design. Heeft u extra snel keycords nodig? Bestel ze dan onbedrukt of kijk bij onze spoed keycords. Bestellen uit onze collectie doet u eenvoudig online, via onze webshop. Ook een offerte aanvragen is mogelijk.

Unieke keycords nodig?

Bent u op zoek naar een uniek keycord met logo of heeft u een bijzonder idee over keycords bedrukken voor een bijzondere gelegenheid en u heeft het hier niet kunnen vinden? Neem dan contact gerust met ons op om uw speciale wensen te bespreken. U kunt ons bereiken via e-mail op het adres: [email protected] en telefonisch op +31(0)76-50 18 225.