Lanyards bedrukken en uw evenement opluisteren

Voor de opluistering van uw evenement komen lanyards goed van pas! U kunt ze gebruiken voor de bevestiging van de badges die u gebruikt voor de toegangscontrole. Zo ziet u snel wie u voor u hebt. De lanyards laat u uiteraard helemaal in de stijl van uw festival, feest, evenement, beurs, congres, open dag of bedrijf maken. Door de opdruk van uw slogan, afbeelding of logo werkt u aan de naamsbekendheid van uw bedrijf en/of event!

Snel vinden

Filter
Keycords en lanyards
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. Eco artikel
  Recycled PET Keycord
  • Vanaf 100 stuks
  • Milieuvriendelijke lanyards.
  • Zeer duurzaam, geschikt voor langdurig gebruik.
  • Inclusief full-colour bedrukking.
Filter
Keycords en lanyards
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bezoekers via hun badge controleren bij de toegangspoort

Bezoekers, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers van uw event wilt u graag zo efficient mogelijk kunnen controleren. Dit kan door het gebruik van een combinatie van badges en lanyards. U print bijvoorbeeld zelf de naambadges, eventueel met een unieke codering die u bij toegangspoorten kunt laten scannen. Elke unieke badge bevestigt u aan een handige keycord of lanyard. Deze dragen bezoekers om hun nek. Zo is hun badge gedurende het gehele evenement steeds zichtbaar en gemakkelijk te controleren. Een bedrukte keycord zorgt voor een betere zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw evenement en bedrijfsnaam. Daarnaast vinden bezoekers het vaak een leuke herinnering aan een prachtige dag. Het bedrukte lanyard kan bovendien gebruikt worden voor het dragen van sleutels, een fluitje, een USB-stick of een klein apparaat.

Bedrukte lanyards: effectieve promotiemiddelen

Lanyards met uw eigen vorm en bedrukking kunt u effectief inzetten als promotiemiddel. Laat ze bedrukken met de naam van uw festival, uw logo, tekst, afbeelding of bedrijfsnaam. Geef ze gratis weg aan alle bezoekers van uw festival en laat ze er hun entreebewijs, in de vorm van een badge, zichtbaar aan dragen. U kunt de lanyards met uw bedrukking bij de ingang uitdelen of ze van te voren via een direct mail versturen. Zo brengt u uw bezoekers alvast in de stemming voor uw evenement. Een bedrukte keycord wordt namelijk zeer gewaardeerd als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Uw evenement zal er extra door opvallen en ook na afloop zal uw naam nog vaak in de aandacht staan!

Goedkope lanyards laten bedrukken

Via Promofit kunt u laag geprijsde lanyards laten bedrukken, op maat gemaakt / custom made. Wij leveren verschillende soorten, kleuren en maten sleutelkoorden. Ze zijn leverbaar in diverse lengtes en breedtes en met verschillende soorten accessoires en haakjes. Afhankelijk van het model kunt u onder meer kiezen uit de volgende accessoires: een badgehouder, kunststof gesp, veiligheidsbuckle, flessenhouder en phone strap. Typen haakjes zijn onder andere: sleutelring, karabijnhaak, krokodillen haak, hondenhaak en luxe haak. Met al deze opties kunt u promotionele keycords bestellen die een eigen vorm hebben en geheel passen bij de uitstraling die u wenst voor uw event. Laat bijvoorbeeld onze bestseller, het Polyester Keycord, voorzien van uw opdruk. Dit nekkoord leveren we in vier verschillende breedtes en in elke PMS kleur die u wenst. Andere voorbeelden zijn: Platte Veter Keycord (tube)Multi Colour OmhangkoordReflecterend ReclamelintGeweven Keycord (enkelzijdig)Glow in the Dark KeycordVelours KeycordMaisvezel Keycord. Als u uw keycords met opdruk extra snel nodig heeft, kunt u het beste kiezen voor onze Spoed Keycords.

Het voordeel van lanyards met bedrukking

Wat is het voordeel van lanyards met bedrukking? Onder meer het volgende:

 • Handige give-away tijdens evenementen, zeker in combinatie met een toegangsbadge;
 • Op maat gemaakt / custom made promotieartikel;
 • Relatiegeschenk dat zorgt voor naamsbekendheid;
 • Gepersonaliseerd weggevertje dat tevens een leuke herinnering aan uw event is;
 • Ook onbedrukt verkrijgbaar;
 • Gauw leverbaar, tevens bij kleine aantallen.

Het bestellen van goedkope lanyards bij Promofit

Voor het bestellen en bedrukken van promotionele lanyards met uw logo bent u bij Promofit aan het juiste adres! Wij leveren deze artikelen voor scherpe prijzen. Dat doen we snel en desgewenst met spoed. Bekijk ons uitgebreide assortiment voordelige keycords in onze webshop. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze medewerkers. Dit kan via de chat, een e-mail of telefonisch. Wij helpen u graag!