Laserpointers bedrukken voor een professionele presentatie

Met bedrukte laserpointers als relatiegeschenk zorgt u voor een professionele presentatie van uw bedrijf. U biedt uw relaties gemak bij het aanwijzen van belangrijke zaken op de beelden van hun diashow. Met een presenter zijn presentaties zelfs op afstand te bedienen. Presenteren wordt zo een feestje! Presenteer laserpointers met uw bedrukking tijdens uw promotionele activiteiten en vergroot zo de impact van uw marketing!

Snel vinden

Filter
Laserpointers
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
Laserpointers
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Relatiegeschenken die gemak bieden bij het presenteren

Laserpennen zijn handige aanwijsapparaten die van pas komen tijdens het lesgeven en presenteren. Alle belangrijke punten en details in uw slideshow geeft u zo eenvoudig extra aandacht. U zult hierdoor uw verhaal krachtiger over kunnen brengen op uw publiek. Met een presenter kunt u bovendien gemakkelijk zelf door de dia’s navigeren. Bij zowel een laserpointer als een presenter bent u vrij om door de zaal te bewegen en contact te maken met uw toehoorders. U hoeft dus niet meer vast te zitten aan de locatie van uw laptop of tablet om die te bedienen. Met laserpointers en presenters vergroot u het succes van uw presentatie. Ze bieden gemak, controle en een professionele uitstraling. Dit biedt u het nodige zelfvertrouwen en ook dat zal goed overkomen op de aanwezigen. Een laserpointer of presenter die gepersonaliseerd is met uw opdruk is kortom een relatieartikel waarmee u velen een plezier zult doen. Presenteer uw bedrijf hiermee en bouw zo meer naamsbekendheid op!

Bedrukte laserpointers en presenters voor reclame met impact

Wilt u uw reclameboodschap ook met meer impact overbrengen? Kies dan voor de bedrukking van laserpennen of presenters met uw logo of bedrijfsnaam en gebruik ze bij uw promotieacties. Laserpointers met opdruk zijn gewilde weggevers tijdens onder andere beurzen, open dagen, congressen, workshops en dergelijke. Ook bij een verkoopgesprek is het een prachtige zakelijke weggever. Of bied een bedrukte laserpointer gratis aan bij een tijdelijke productaanbieding. Dit zal meer potentiële kopers over de streep trekken. Een presenter met bedrukking is een gewaardeerd geschenk waarmee u klanten bindt. Laat presenters en laserpointers bedrukken en zet uw bedrijf in de schijnwerpers!

De bedrukking van presenters en laserpennen met uw logo

In het assortiment van Promofit vindt u diverse scherp geprijsde laserpointers en presenters! Deze kunnen we voorzien van een prachtige opdruk of gravure. We bezorgen snel en ook bij een bestelling van kleine aantallen laserpennen helpen we u graag. Zo kunt u bijvoorbeeld de voordelige Triolux Laser pointer touch pen laten bedrukken. Dit model bestaat uit een balpen, styluspen, laserpointer en ledlampje. De Presenter laserpointer is een handige combinatie van aanwijsapparaat en afstandsbediening voor uw PowerPoint presentatie. Als laatste voorbeeld noemen we de luxe Slideshare presenter. Met deze draadloze presenter zijn diavoorstellingen met groot gemak aan te sturen tot een afstand van ongeveer tien meter.

Het voordeel van bedrukte laserpointers

Wij presenteren u graag de belangrijkste voordelen van bedrukte laserpointers:

  • Reuze handig relatieartikel voor het geven van presentaties;
  • Moderne weggever waarmee belangrijke punten en details aan te wijzen zijn;
  • Origineel relatiegeschenk voor gebruik tijdens vergaderingen, congressen en lessen;
  • Voordelige give-away die uw naamsbekendheid verbetert;
  • Promotioneel artikel dat snel gepersonaliseerd leverbaar is;
  • Leuke weggevertjes voor allerlei promotieactiviteiten;
  • Mooie weggever die ook in kleine aantallen te bestellen is.

De aanschaf van goedkope laser pointers met opdruk via Promofit

In de webshop van Promofit krijgt u goedkope laserpointers en presenters op een presenteerblaadje aangereikt! Deze leuke relatieartikelen zijn te bedrukken of te graveren met uw logo, merknaam, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of een speciale tekst. Promofit levert snel en ook een lage afname is mogelijk. Bekijk de specifieke mogelijkheden en prijzen bij de laserpen van uw keuze. Vraag vrijblijvend een offerte aan en geef online eenvoudig uw bestelling door. Heeft u vragen of zoekt u een ander model laserpointer? Laat het ons weten, want wij bieden u graag een passende oplossing!