.

Laatste nieuws

Lees hieronder onze laatste nieuws- en blogartikelen op het gebied van promotionele artikelen, relatiegeschenken en de diensten van Promofit.
terug

Gratis 100 bedrukte pennen bij uw bestelling!


 

Ontvang tijdelijk helemaal kosteloos 100 Nash balpennen met uw eigen opdruk bij een bestelling van € 500,- of meer. De Nash balpennen zijn één van onze bestsellers en worden gebruikt als een voordelige give away op beurzen, evenementen of voor eigen gebruik op kantoor.

Een pen komt altijd van pas. Nog steeds, ondanks de steeds verdergaande digitalisering, schrijven we er dagelijks mee: aantekeningen, boodschappenlijstjes, kattebelletjes, geheugensteuntjes, recepten, brieven, ansichtkaarten etc. Het is altijd handig een pen voor het grijpen te hebben. Dat maakt goedkope bedrukte balpennen ideaal als weggevertje aan uw relaties. Tijdens evenementen en beurzen maakt u iedereen blij met dit relatiegeschenk. Elke keer dat uw relaties er mee schrijven zult u in beeld zijn!

Hoe werkt de actie?
Tijdens het behandelen van uw order zullen wij vragen naar uw wensen voor de Nash pennen.

 

Voorwaarden:
- De actie geldt op bestellingen bij Promofit.nl met een bestelwaarde van € 500,- of meer (excl. BTW).
- De bestelwaarde heeft geen invloed op de hoeveelheid pennen.
- Er is geen verplichting tot gebruik van de actie.
- De aangeboden pennen zijn van het model Nash balpen met witte houder en gekleurde grip, in de kleur naar keuze
- De schrijfkleur wordt assorti geleverd. Dit kan zwart, blauw of een combinatie hiervan zijn.
- De pennen worden enkelzijdig bedrukt in full colour, dubbelzijdige bedrukking is mogelijk tegen meerprijs.
- Wanneer de bestelling met bestelwaarde van € 500,- of meer wordt geannuleerd, dan brengen wij de 100 bedrukte pennen in rekening (mits deze zijn geproduceerd ten tijde van annulering).
- Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een geldbedrag of ander product.
- Promofit B.V. is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van fraude of onrechtmatige deelname.
- Promofit B.V. is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie.
- Promofit B.V. is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van redenen de actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat Promofit B.V. daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden. De hiervoor genoemde wijziging of aanpassing van de actievoorwaarden, staking, wijziging of aanpassing van de actie, zal door Promofit B.V. bekend worden gemaakt via de website.


geschreven door Promofit - 18-02-2020 11:39

laatst geupdate op : 27-02-2020 16:36

tags : gratis, pennen, actie, nash