Bedrukte parkeerschijven: handig relatiegeschenk voor iedere automobilist

Iedereen die autorijdt heeft er mee te maken: parkeren. Helaas is parkeren vaak duur, maar met een bedrukte parkeerschijf kun je wel voor een bepaalde tijd gratis parkeren in de blauwe zone! Voor elke automobilist komt de parkeerschijf van pas. Daarom is de parkeerschijf een perfect relatiegeschenk. Ze zijn goedkoop en snel te bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam.

Snel vinden

Filter
Parkeerschijven
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
Parkeerschijven
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Met een parkeerschijf met opdruk bespaar je geld

Een parkeerschijf gebruikt u om te laten zien op welk tijdstip u de auto parkeerde op de parkeerplek in de blauwe zone. Parkeerwachten kunnen zo gauw zien hoe lang uw auto er al staat. Zonder parkeerschijf kun je niet in een blauwe zone parkeren. Dat is erg jammer, want de blauwe zones zijn vaak dichter bij de winkels en andere bedrijven dan andere gratis parkeerplaatsen. Veel automobilisten willen graag op hun parkeerkosten besparen. Uw klanten ook, dus ze zullen een parkeerschijf met uw opdruk op prijs stellen.

De bedrukte parkeerschijf als promotioneel artikel

Parkeerschijven zijn ideale give-aways voor bijna ieder bedrijf, maar zeker voor de bedrijven in de autobranche. U kunt ze laten bedrukken en bijvoorbeeld gebruiken als cadeautje bij proefritten, autoverzekeringen, rijlessen, wasbeurten en autoshows. En uiteraard zijn ze altijd inzetbaar tijdens beurzen, congressen, festivals en evenementen. Geef uw klanten en andere relaties een praktisch cadeau en kies voor een bedrukte parkeerschijf! U brengt hiermee uw bedrijfsnaam en boodschap op een goedkope manier onder de aandacht. Parkeerschijven zijn bovendien erg geschikt voor direct mail. Ze passen gemakkelijk in envelop en zijn goedkoop te versturen, want ze passen samen met uw brief door de brievenbus. Met het toevoegen van een parkeerschijf aan uw mailing maakt u deze extra effectief. Klanten waarderen een handig extraatje altijd. U stemt ze gunstig en hierdoor zullen ze eerder overgaan tot de gewenste actie, zoals een offerte aanvragen of een bestelling doen. Een parkeerschijf met uw bedrukking kan u dus veel extra omzet opleveren!

Parkeerschijven bestellen met uw logo of bedrijfsnaam

Promofit kan parkeerschijven bedrukken in één kleur, meerdere kleuren en full-colour. Denkt u bijvoorbeeld aan de opdruk van een reclameboodschap, bedrijfsnaam, contactgegevens, slogan, website, foto, grafisch ontwerp of logo. We leveren verschillende soorten parkeerschijven. Kies bijvoorbeeld voor een parkeerschijf met een handig winkelwagenmuntje of een handige ijskrabber. Voor elke wens en elk budget heeft Promofit de perfecte parkeerschijf in het assortiment: van luxe modellen met handige extraatjes tot goedkope kartonnen parkeerschijven. Alle modellen lenen zich voor gepersonaliseerd gebruik. Daarnaast vindt u ook parkeerkaarthouders in ons assortiment.

Voordelen van de parkeerschijf als promotioneel artikel

De voordelen van parkeerschijven met bedrukking in het kort op een rij:

  • Parkeerschijven met opdruk zijn een praktisch cadeau
  • Goedkope give-away
  • Snel leverbaar, parkeerschijven met of zonder opdruk
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen en modellen parkeerschijven

Bij Promofit bestelt u snel en voordelig

Promofit levert bedrukte relatiegeschenken voordelig en razendsnel. Voor het bedrukken van uw parkeerschijven met uw logo of reclametekst moet u bij Promofit zijn! Wij garanderen de laagste prijzen! Ook een spoedlevering, een gepersonaliseerd artikel, een eigen vorm en op maat gemaakt / custom made is mogelijk. Promofit levert zowel in grote als in kleine oplages. Met of zonder bedrukking. Bekijk de verschillende parkeerschijven in onze webshop. Elke parkeerschijf heeft een productomschrijving met meer informatie. Maak uw keuze en vraag een offerte aan. Of doe direct een bestelling.