Plastic bekers bedrukken met uw logo of tekst

Maak uw evenement compleet met onze herbruikbare plastic bekers met bedrukking! Onze kunststof bekers zijn gemaakt van hoogwaardig plastic, zoals PP, gerecycled PP of bioplastic, en zijn duurzaam en herbruikbaar. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze voor elk evenement. Bovendien kunnen onze hardcup plastic bekers worden bedrukt met uw logo of tekst, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw merk te promoten. Bestel nu onze unieke herbruikbare plastic bekers met bedrukking en maak indruk op uw gasten!

Snel vinden

Filter
Plastic bekers
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Brite-Americano® Eco 350 ml morsvrije geïsoleerde beker
  • Vanaf 50 stuks
  • Full colour rondom bedrukking
  • 9 kleuren dop
  • Morsvrije beker
 2. 2
  Brite-Americano® Eco 350 ml geïsoleerde beker
  • Vanaf 50 stuks
  • Full colour rondom bedrukking
  • 9 kleuren dop
  • Dubbelwandig geïsoleerd
Filter
Plastic bekers
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Plastic bekers BPA vrij

Veiligheid en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze herbruikbare plastic bekers BPA-vrij en goedgekeurd voor voedselcontact. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid. U kunt er dus zeker van zijn dat onze bekers veilig zijn voor het serveren van dranken en voedsel.

Bedrukken van plastic bekers

Bedrukken van plastic bekers is een geweldige manier om uw merk te promoten. Onze herbruikbare plastic bekers kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst, waardoor ze een effectieve manier zijn om uw boodschap over te brengen.

Het bedrukken van hardcup bekers is eenvoudig en snel. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en ontwerpen om uw bekers te personaliseren. Bovendien kunnen we grote hoeveelheden bekers snel en efficiënt bedrukken, zodat u uw bestelling snel in huis heeft.

Onze bedrukte bekers zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en zijn herbruikbaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Bovendien is de bedrukking van hoge kwaliteit en blijft deze lang mooi, zelfs na veelvuldig gebruik.

Levertijd party bekers

Bedrukte party bekers zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de plastic bekers sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage festival bekers

Zoekt u festival bekers in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Plastic bekers en hardcups met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere plastic bekers

Staat uw plastic beker er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76-50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen bekers van kunststof.