1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
 • Gratis verzending in Benelux
IJskrabbers bedrukken met uw logo of tekst

De ijskrabber is voor de winter een geliefd relatiegeschenk

In de winter kan je als automobilist niet zonder een ijskrabber. Zodra de vorst zijn intrede doet bevriezen de ruiten van de auto en dan moet er wel zo?n handig ding in het dashboardkastje liggen. Zonder ijskrabber geen schone ramen en geen zicht. En dat betekent dat autorijden uitgesloten is. Een ijskrabber is daarom in de winter een zeer geliefd artikel. Met opdruk is het een ideale give-away om reclame voor uw bedrijf te maken.
Sorteer op:
 
104167
v.a. € 0,36
Best seller

Chill ijskrabber

104251
v.a. € 0,16
Best seller

Frosty driehoekige ijskrabber

lt90783
v.a. € 1,35

IJskrabber Soft Grip

3566
v.a. € 0,42

Ontario ijskrabber

lt90789
v.a. € 0,60

IJskrabber Klein

1955
v.a. € 0,19

Icing ijskrabber

lt90792
v.a. € 0,64

Frosty Handle ijskrabber

lt90782
v.a. € 0,71

Frosty IJskrabber

lt90557
v.a. € 1,36

IJskrabber 3-in-1

lt91198
v.a. € 1,07

3-in-1 ijskrabber

3520
v.a. € 1,27

IceGlove ijskrabber

lt90787
v.a. € 0,48

IJskrabber Driehoek

lt90794
lt90793
lt90559
v.a. € 2,09

IJskrabber Acryl

lt90731
v.a. € 6,41

Sneeuwschuiver

mo8646
mo7780
3500
lt90721
21

In de winter veilig op weg dankzij de ijskrabber

Bevroren autoruiten zijn lastig, het kost extra tijd om ze schoon te maken. Maar het is wel een must, want autorijden met bevroren ruiten is levensgevaarlijk en verboden. Niet is fijner dan een goede ijskrabber waarmee het ijs gauw te verwijderen is. Doe uw relaties een plezier en schenk ze dit praktische gereedschap met uw opdruk. Dan winnen ze tijd en kunnen ze sneller met ijsvrije ramen op pad. De ijskrabber zal regelmatig gebruikt worden en dankzij de bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo vergroot u uw naamsbekendheid.

IJskrabbers met succes promotioneel inzetten

Laat ijskrabbers bedrukken met uw logo en gebruik ze promotioneel. Geef ze weg tijdens evenementen, beurzen, open dagen, festivals en congressen. Zet ze in voor direct mail en promotie-acties. Zo komt uw merk, bedrijfsnaam, logo, slogan of reclameboodschap in beeld bij uw klanten en andere relaties. Zij zullen een praktische ijskrabber met bedrukking in de winter erg waarderen, want bij vorst is het een puur noodzakelijk gereedschap om paraat te hebben in de auto. Dat levert klantenbinding op. En hoe vaker u met een bedrukte ijskrabber in beeld bent, hoe beter dat is voor uw naamsbekendheid en imago. Voor ieder bedrijf is de ijskrabber is een effectief promotiemiddel en voor bedrijven uit de autobranche in het bijzonder. Autobedrijven, wasserettes, tankstations, autorijscholen en garages doen er hun voordeel mee. Door een ijskrabber met opdruk zullen klanten uw bedrijfsnaam beter onthouden en is de kans groter dat ze voor bijvoorbeeld een volgende was- of onderhoudsbeurt aan u zullen denken. De ijskrabber leent zich voor alles wat met auto?s te maken heeft. Van skivakantie tot verzekering. IJskrabbers zijn bovendien gepersonaliseerd te maken. Laat bijvoorbeeld de naam van uw klant ook op de ijskrabber drukken, want dat maakt deze give-away extra persoonlijk.

Bedrukte ijskrabbers

Promofit bedrukt ijskrabbers in één kleur of meerdere kleuren. De ijskrabber is een ideaal promotie-artikel om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, reclameboodschap, contactgegevens en/of logo. Promofit heeft diverse soorten, maten en kleuren ijskrabbers in het assortiment. Er zijn eenvoudige modellen en ijskrabbers met handschoen of lampje. Voor elke wens en elk budget is er een oplossing, want de keuze loopt uiteen van luxe tot goedkope modellen. Een op maat gemaakt / custom made ijskrabber met bedrukking is bijvoorbeeld ook een mogelijkheid. Zo kunnen we ook bedrukte ijskrabbers maken volgens uw specificaties in een geheel eigen vorm. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder.

De voordelen van de ijskrabber als promotioneel artikel

We geven u de voordelen van ijskrabbers met opdruk:
 • Goedkope en praktische weggever;
 • Vergroot uw naamsbekendheid;
 • Goed voor imago en klantenbinding;
 • Bedrukking gepersonaliseerd inzetbaar;
 • Snelle levering, met of zonder bedrukken;
 • Eigen vorm / op maat gemaakt / custom made mogelijk;
 • Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren.

Laat uw ijskrabbers snel en voordelig bedrukken bij Promofit

Bij Promofit moet u zijn voor een snelle en voordelige levering van uw bedrukte ijskrabbers. Wij zijn hét adres voor het bedrukken van uw relatiegeschenken en garanderen u de laagste prijzen. Desgewenst leveren wij met spoed elke oplage, groot of klein. In onze webshop vindt u ons gehele assortiment ijskrabbers. Bij de productbeschrijvingen ziet u meer informatie over de verschillende ijskrabbers. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan meteen of vraag eerst een offerte aan.