1

Diameter

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
01

Model

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Merk

Toon meer
000000
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Parkeerschijven bedrukken met uw logo of tekst

Parkeerschijven bedrukken

Bedruk hier parkeerschijven met uw logo! Parkeerschijven zijn de ideale weggevers voor de autobranche. U kunt kiezen uit verschillende soorten parkeerschijven, die we van uw eigen opdruk kunnen voorzien. De oppervlakte van deze producten lenen zich uitstekend voor een mooie bedrukking van uw logo. Naast bedrukte parkeerschijven leveren wij ook parkeerkaarthouders die we voor u kunnen personaliseren. Hiernaast kunt u kiezen voor bedrukte parkeerschijven met een winkelwagenmuntje en parkeerschijven met ijskrabbers. U kunt kiezen voor luxe uitgebreide parkeerschijven of kies voor de papieren of kartonnen parkeerschijf, als u zoekt naar een goedkope parkeerschijf. Er is altijd een passende parkeerschijf die u kunt inzetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf, merk, feest of ander evenement.
Sorteer op:
 
6

Parkeerschijven bedrukken

Parkeerschijven zijn te bedrukken in 1 kleur tot full-colour. De Europa parkeerschijf leent zich uitstekend voor het bedrukken van een full-colour ontwerp, waarbij de details van de foto uitstekend worden weergegeven.

Levertijd parkeerschijven

Bedrukte parkeerschijven zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de parkeerschijven sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage parkeerschijven

Zoekt u parkeerschijven in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Parkeerschijven met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Al vanaf 50 stuks kunnen wij al gepersonaliseerde parkeerschijven leveren. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere parkeerschijven

Staat uw model parkeerschijf er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.