1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Reddingshamers bedrukken met uw logo of tekst

Reddingshamers bedrukken

Reddingshamers (of veiligheidshamers) zijn levensreddende artikelen die in de auto thuis horen. Met een reddingshamer is het mogelijk om de zijruit door te slaan. We kunnen deze reddingshamers bedrukken met uw logo, tekst of ander ontwerp. CreŽer hier voordelig uw eigen reddingshamers, vanaf 50 stuks.
Sorteer op:
 
SaveMe reddingshamer
v.a. € 1,08

SaveMe reddingshamer

1

Levertijd reddingshamers

Bedrukte reddingshamers zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de reddingshamers sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage reddingshamers

Zoekt u reddingshamers in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Reddingshamers met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere reddingshamers

Staat uw model reddingshamer er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.