1

Diameter

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
0000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Fietslampjes bedrukken met uw logo of tekst

Fietslampjes bedrukken

Met fietslampjes ben je een stuk beter zichtbaar op de fiets. Gun je relaties ook een veilig thuiskomen en geef ze bedrukte fietslampjes cadeau! De fietslampjes zijn voordelige weggevers en te personaliseren met bijv. uw logo of tekst.
Sorteer op:
 
Smartlight fietslampjes
v.a. € 2,04

Smartlight fietslampjes

1

Levertijd fietslampjes

Bedrukte fietslampjes zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de fietslampjes sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage fietslampjes

Zoekt u fietslampjes in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Fietslampjes met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere fietslampjes

Staat uw model fietslamp er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.