1

Diameter

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
01

Model

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Merk

Toon meer
000000
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Kartonnen bekers bedrukken met uw ontwerp

Kartonnen bekers bedrukken met uw logo

Bent u op zoek naar bedrukte kartonnen bekers? Bij Promofit kunt u deze papieren cups met opdruk bestellen in diversen afmetingen. Een ideale eyecatcher voor de koffie, shotjes en sampling acties. Al onze kartonnen koffiebekers en ijsbekers kunnen full-colour worden bedrukt, zodat uw logo of tekst mooi en duidelijk opvalt.
  • Onze producten
Sorteer op:
 
11

Bedrukte kartonnen cups bestellen

Hier zitten ook een aantal bekers bij gemaakt van biologisch afbreekbaar bekerkarton. Met een inhoud die varieert tussen de 100 ml en 500 ml is het te gebruiken voor bijv. espresso, koffie, chocomel, milkshakes, ijs, thee en alle koude dranken. Onze bekers met opdruk kunt u op deze manier personaliseren met uw foto of eigen logo. Deze koffiebekertjes zijn erg populair en worden vaak gebruikt tijdens marketingdoeleinden. Een passende cup met bedrukking voor uw bedrijf, feest of ieder ander evenement.

Personaliseren eigen bekers

De kartonnen bekers worden altijd full-colour bedrukt. Deze bedrukking is mogelijk met een matte of glans afwerking. Bij de Premium cups is er ook nog een mogelijkheid voor een gouden of zilveren afwerking. In ons assortiment hebben wij drie modellen waarbij u kunt kiezen voor biologisch afbreekbaar karton. Dit is mogelijk in zowel de matte als glans afwerking. De drie modellen waarbij dit mogelijk is zijn de “HotCup”, “CouponCup” en “PremiumCup”.

Levertijd kartonnen bekers

Al onze kartonnen bekers zijn leverbaar binnen 15 werkdagen na akkoord op de offerte en het ontwerp. Heeft u de bekers sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen. Op zoek naar goedkope kartonnen cups voor uw bedrijf, feest of evenement? Onze papieren bekers zijn al te personaliseren met logo vanaf 1.000 stuks. Staat uw model cup er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.