1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 

Theekopjes met uw logo

Bedruk of graveer theekopjes met uw logo! Leuk om weg te geven als relatiegeschenk of voor op kantoor. Theekopjes geven een professionele uitstraling aan uw bedrijf of event. Theekopjes zijn leverbaar vanaf 24 stuks en worden zonder verzendkosten bezorgd in Nederland en België.
  • Onze producten
Sorteer op:
 
Sensation kop en schotel
v.a. € 6,52

Sensation kop en schotel

Passion mok
v.a. € 5,84

Passion mok

La Bella mok
v.a. € 1,70

La Bella mok

Emotion mok
v.a. € 5,36

Emotion mok

4

Bedrukte kopjes

Naast bedrukking zijn er (afhankelijk van het model theekopje) ook andere mogelijkheden om een theekop van uw logo/ontwerp te voorzien. U kunt hierbij denken aan zandstralen van de theekop, hierdoor ontstaat er een relif effect, welke een chique uitstraling geeft aan theekopjes. Het relif is op te vullen met een kleur, voor extra nadruk op de boodschap. De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u bij Promofit de theekopjes rondom laten bedrukken, maar ook op het oortje, aan de binnenkant, op de bodem, etc. Speciale bedrukkingen op theekopjes waarbij de (foto)print verandert van kleur (Termo Ink) zijn ook mogelijk! Wilt u advies over welke soort bedrukking het meest geschikt is voor uw ontwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Andere kopjes

Staat uw model theekopje er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via ons contactformulier, of bel +31 (0)76 - 50 182 25 met n van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.