1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Waterflesjes bedrukken met uw logo of tekst

Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes bedrukt met uw eigen etiket en logo zijn uitstekend inzetbaar voor kortdurende acties, zoals een aankondiging, actiematige promotie van een product of evenement, maar ook perfect inzetbaar voor langdurige projecten als kwaliteitsverbetering, imago ondersteuning, branding of corporate positioneringen.
Sorteer op:
 
7

Ruim assortiment waterflesjes

Promofit biedt een ruim assortiment flesjes bronwater en drinks die kunnen worden voorzien van uw eigen ontwerp full colour etiket. De waterflesjes en blikjes met uw opdruk worden binnen 14 werkdagen bij u geleverd. Alle full colour etiketten zijn strak rondom gepakt in een waterbestendige, krasvaste kunststof uitvoering.

Levertijd waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de waterflesjes sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage wateflesjes

Zoekt u waterflesjes in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Waterflesjes met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere waterflesjes

Staat uw model waterfles er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.