1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,1 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Onderzetters bedrukken met uw logo of tekst

Onderzetters bedrukken

Bedrukte onderzetters met logo maakt u bij Promofit. Onderzetters dienen om de tafel te beschermen tegen krassen en kringen. Bestel hier de onderzetters die we geheel naar ontwerp voor u kunnen personaliseren.
Sorteer op:
 
Onderzetters PVC
v.a. € 0,89

Onderzetters PVC

Onderzetters Kurk
v.a. € 0,69

Onderzetters Kurk

3

Onderzetters met logo

Kies voor PVC onderzetters met opdruk of onderzetters van kurk met full-colour bedrukking. Deze onderzetters met bedrukking, ook wel coasters genoemd, zijn goedkoper en handiger in gebruik dan papieren bierviltjes. Bierviltjes zijn kwetsbaarder en kunnen niet of minder vaak hergebruikt worden, vergeleken met onderzetters van PVC of kurk. Deze onderzetters zijn gemakkelijk af te spoelen onder de kraan en af te nemen met een doekje. Bedrukte onderzetters zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen, in de kroeg of als persoonlijke touch voor op kantoor. Maar als give-away worden de onderzetters ook enthousiast ontvangen.

Onderzetters van PVC

De rubberen onderzetters worden niet bedrukt. Deze wordt opgebouwd uit verschillende lagen rubber. Alle pms kleuren kunnen hierin verwerkt worden en allerlei vormen zijn mogelijk, wat deze onderzetter ontzettend populair maakt. Het eindresultaat is een onderzetter waar de kwaliteit vanaf springt. Standaard vorm voor deze onderzetter is vierkant of rond, maar allerlei andere vormen zijn gewoon mogelijk.

Onderzetters van kurk

De kurken onderzetters bestaan uit een laagje kurk, met daarop een laag voor de bedrukking. Deze kan all-over tot full-colour bedrukt worden. Foto's of gedetailleerde ontwerpen kunnen hierop haarscherp worden bedrukt. De vorm van de bedrukte onderzetter is standaard vierkant met afgeronde hoeken of rond.