1

Diameter

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
01

Model

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Merk

Toon meer
000000
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Buttons bedrukken met uw afbeelding, tekst of logo

Buttons bedrukken

Buttons met bedrukking, een van de relatiegeschenken waarvan na tientallen jaren nog steeds gebruik wordt gemaakt. Herkenbaar zijn de ronde speld buttons met daarop foto's van voornamelijk popsterren, logo of tekst boodschap. Ook bij protesten, acties en stakingen zie je de bedrukte buttons veel terug. U kunt bij Promofit de buttons met opdruk bestellen in verschillende diameters, maar ook in verschillende vormen, zoals vierkante buttons, of rechthoekige buttons. Heeft u binnenkort een evenement of open dag? Laat Promofit razendsnel voor u de buttons met bedrukking maken. De buttons worden gepersonaliseerd door full-colour bedrukking van uw bedrijfslogo. De buttons vallen vanwege de lage prijs binnen elk budget.
Sorteer op:
 
Button Ø 25 mm
v.a. € 0,17

Button Ø 25 mm

Button Ø 37 mm
v.a. € 0,21

Button Ø 37 mm

Speld Buttons
v.a. € 0,23

Speld Buttons

Button Ø 56 mm
v.a. € 0,25

Button Ø 56 mm

NameBadge button
v.a. € 0,28

NameBadge button

5

Buttons maken met uw logo

Bestel snel en eenvoudig de buttons bij Promofit met uw eigen ontwerp. De bedrukking wordt op de buttonvel tot full-color geplaatst en daarna met een folie afgewerkt voor de bescherming van uw bedrukking. Naast de speldbuttons hebben wij ook buttons met andere sluitingen. U kunt bijvoorbeeld de magneetbuttons bestellen, die uw kleding niet beschadigen, of de spiegelbuttons met bedrukking, welk u in kunt zetten als vrouw gerichte promotie artikel.

Bedrukte buttons bestellen

Bij Promofit heeft u voor de buttons keuze uit verschillend diameters. Kies voor een kleine subtiele button met uw logo, of voor de grootste om uw boodschap luid en duidelijk over te brengen. Stuur ons uw logo of tekst toe voor een vrijblijvend ontwerp. Samen maken we van uw button een zeer gewilde give-away.