1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Medailles bedrukken met uw ontwerp!

Medailles laten maken voor een prachtige beloning of herinnering

Een medaille is iets om trots op te zijn. Door een medaille denkt u met blijdschap terug aan een sportieve prestatie of andere verdienste. Voor iedereen is het leuk om als beloning of herinnering een medaille te ontvangen! De uitreiking van medailles aan winnaars of iedere deelnemer vindt vaak plaats bij sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden, wandeltochten, voetbaltoernooien, wielerrondes, tenniskampioenschappen en atletiekwedstrijden. Behalve als sportprijs kunnen medailles ook dienst doen als bijzondere onderscheidingen binnen bedrijven of verenigingen.
Sorteer op:
 
medailles-metaal-budget
v.a. € 1,55

Medailles Metaal Budget

medailles-metaal-custom-made
medailles-acryl
v.a. € 2,89

Medailles Acryl

medailles-pvc
4

Medailles uitreiken voor bijzondere prestaties of verdiensten

Door het bedrukken van een medaille ontstaat een prachtige beloning of herinnering. Het uitreiken en ontvangen van zo?n speciale onderscheiding markeert een mijlpaal of bijzondere prestatie. Bij deelname aan bijvoorbeeld een avondvierdaagse of sporttoernooi vinden veel deelnemers het erg leuk om een herinneringsmedaille met opdruk te krijgen. Ook zien we de uitgifte van bedrukte medailles terug bij het carnaval, bijvoorbeeld bij deelnemers of bij bijzondere benoemingen/mijlpalen. Verder kunnen bedrijven of verenigingen hun medewerkers of leden er mee in het zonnetje zetten. Door een medaille met een speciale bedrukking geeft u een passende beloning en toont u eerbied voor speciale verdiensten!

Medailles bestellen voor promotioneel gebruik

Medailles kunt u promotioneel gebruiken. Dit doet u door in uw promotie, zoals een direct mail, de uitreiking van medailles in het vooruitzicht te stellen. Bij bijvoorbeeld een sportwedstrijd is het winnen van een sportprijs immers iets bijzonders! Met een unieke opdruk wordt een medaille een waar verzamelobject. Uiteraard is een wedstrijd met prijsuitreiking een ideale aanleiding om journalisten en fotografen uit te nodigen. Zorg ook dat u een persbericht verstuurt en vergroot de kans op gratis publiciteit in de krant, op televisie en in andere media!

Goedkope medailles en onderscheidingen bedrukken

Bij Promofit kunt u goedkope medailles kopen en laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo. Wij zijn hét adres voor al uw relatiegeschenken met opdruk. U heeft bij ons de mogelijkheid om lage aantallen bedrukte medailles, inclusief halslint in een kleur naar keuze, af te nemen. Dus ook voor een klein sportevenement kunt u prijzen bestellen. Zo zijn onze Medailles Metaal Budget ideaal als u een klein budget heeft. Deze medailles kunt u in een eigen vorm laten maken en bedrukken. Voor een lage prijs heeft u een op maat gemaakt product! Ook kunt u Medailles Acryl laten bedrukken met uw logo, afbeelding, bedrijfsnaam of tekst. Dit model bestaat uit een bedrukte transparant plaatje van acryl met een rond metalen frame. Op het plaatje zijn bedrukkingen in groot detail mogelijk, inclusief foto?s. Dit is erg geschikt voor een exclusief gepersonaliseerd exemplaar!

Custom made medailles bestellen

Promofit zorgt ook voor de productie van custom made medailles die geheel op maat gemaakt zijn. De Medailles PVC zijn leuke medailles die we op maat maken en bestaan uit verschillende lagen zacht PVC. De compleet eigen vorm heeft een reliëf / 3D effect. Op de achterkant is een bedrukking mogelijk. Deze medaille is erg populair als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Daarnaast kunt u kiezen voor Medailles Metaal Custom Made. Deze op maat gemaakte metalen medaille is leverbaar in verschillende kleuren metaal, zoals brons, zilver en goud. Elke bedrukte medaille kunt u combineren met een halslint in een kleur naar keuze, met of zonder opdruk van uw logo.

De voordelen van bedrukte medailles

Een aantal voordelen zijn:

 • Slim promotioneel artikel voor het belonen van bijzondere prestaties;
 • Geheel op maat te maken;
 • Draagt bij aan uw naamsbekendheid;
 • Lage afname / kleine afname / kleine aantallen mogelijk;
 • Goedkoop en snel leverbaar.

Snel en voordelig medailles en onderscheidingen bestellen bij Promofit

Promofit levert snel goedkope medailles en onderscheidingen voor bijzondere prestaties en verdiensten. We bedrukken medailles en bijbehorende linten met uw afbeelding, logo, tekst, slogan, bedrijfsnaam, tekening, artwork of grafisch ontwerp. U kunt kiezen uit een aantal standaardontwerpen of u kunt een geheel eigen ontwerp laten maken. Geef uw wensen aan ons door en vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met informatie en advies om tot een prachtige medaille te komen.