1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Zonnebrillen bedrukken met uw logo of tekst

Zonnebrillen bedrukken

Bedrukte zonnebrillen zijn ideale promotiemiddelen in de lente- en zomermaanden wanneer de zon volop schijnt. Maar ook in de koudere maanden komen de zonnebrillen van pas, bijvoorbeeld tijdens het autorijden bij een laagstaande zon of op een skipiste tijdens wintersport. Zonnebrillen met bedrukking zijn al leverbaar vanaf 50 stuks.
Sorteer op:
 
23

Levertijd zonnebrillen

Bedrukte zonnebrillen zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de zonnebrillen sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage zonnebrillen

Zoekt u zonnebrillen in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Zonnebrillen met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere zonnebrillen

Staat uw model zonnebril er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.