1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Badgehouders bestellen, voordelig en snel geleverd

Badgehouders bestellen

Badgehouders (ook bekend als naambadges, naamkaarthouders, badgeholders, pashouders of perskaarthouders) zijn handige transparante houders voor bijvoorbeeld perskaarten, pasjes, ID-kaarten, conferenties, lanyards, etc. Badgehouders zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen; bijvoorbeeld badgehouders met clip en speld, badgehouders met oprolbaar koord, of badgehouders met gaten geschikt voor lanyards en keycords.
Sorteer op:
 
11

Levertijd badgehouders

Bedrukte badgehouders zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de badgehouders sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage badgehouders

Zoekt u badgehouders in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Badgehouders met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere badgehouders

Staat uw model badgehouder er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.