1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Flesopeners bedrukken of graveren met uw logo of tekst

Flesopeners bedrukken

Flesopeners zijn leuke en praktische weggevers! Bedrukte flesopeners worden al jarenlang gebruikt (en weggegeven als premiums) bijvoorbeeld in de horeca of als praktisch relatiegeschenk. Flesopeners in standaard modellen zijn leverbaar in vele kleuren. Staat uw model flesopener er niet bij? Neem dan contact met ons op! Door ons grote netwerk vinden wij altijd een passende oplossing.
Sorteer op:
 
23

Levertijd flesopeners

Bedrukte flesopeners zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de flesopeners sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage flesopeners

Zoekt u flesopeners in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Flesopeners met (of zonder) bedrukking/gravering zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere flesopeners

Staat uw model flesopener er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.