1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 

Schorten bedrukken

Bedruk schorten met uw logo, tekst of ander ontwerp. Schorten zijn leuke en voordelige weggevers voor bijvoorbeeld de keukenbranche. Diverse soorten schorten hebben wij in het assortiment, zoals keukenschorten, barbecue schorten, aprons en meer. Bekijk hieronder de schorten!
Sorteer op:
 
BarbecueBoss schort
v.a. € 10,12

BarbecueBoss schort

PromoCook schort
v.a. € 0,76

PromoCook schort

Apron schort
v.a. € 2,13

Apron schort

3

Levertijd schorten

Bedrukte schorten zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de schorten sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage schorten

Zoekt u schorten in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Schorten met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere schorten

Staat uw model schort er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.