1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Wandklokken bedrukken met uw logo of tekst

Wandklokken bedrukken

Bedruk een wandklok met uw logo, tekst of afbeelding en blijf altijd zichtbaar! Een bedrukte wandklok is een origineel relatiegeschenk. Wandklokken hebben we in diverse modellen en kleuren. Voordelig te bedrukken met 1 kleur t/m full colour, dus ook geschikt voor foto's. Leverbaar vanaf 50 stuks.
Sorteer op:
 
Watch-It wandklok
v.a. € 5,40

Watch-It wandklok

TopClock wandklok
v.a. € 4,79

TopClock wandklok

2

Levertijd wandklokken

Bedrukte wandklokken zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de wandklokken sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage wandklokken

Zoekt u wandklokken in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Wandklokken met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere wandklokken

Staat uw model wandklok er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.