1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
 • Gratis verzending in Benelux
Bureauklokken bedrukken met uw logo of tekst

Bureauklokken bedrukken: relatiegeschenken voor ieder moment

Een gepersonaliseerd bureauklokje is een ontzettend leuk relatiegeschenk. Met een bureauklok weet u immers altijd hoe laat het is! Dat is op het werk en thuis de oplossing om te kijken of het al tijd is voor uw volgende afspraak. Bedrukte bureauklokken kunt u tijdens allerlei gelegenheden aanbieden aan uw klanten en andere relaties. Het zijn gewaardeerde cadeaus die u bijvoorbeeld op een beurs, evenement of feest kunt weggeven. Hiermee bouwt u een grotere naamsbekendheid op!
 • Onze producten
Sorteer op:
 
buttonclock-1
v.a. € 1,91

ButtonClock

1

Altijd de juiste tijd bij de hand met deze praktische give-aways

Een handig klokje op uw werkplek is eigenlijk onmisbaar. U hoeft maar even op te kijken en u weet hoeveel tijd u nog heeft om die ene deadline te halen. De tijd kan immers vliegen en u wilt niet te laat zijn voor uw lunchafspraak of een volgend overleg. Met een bureauklok is het gemakkelijk om op de tijd te letten. U zet de klok goed zichtbaar op uw bureau, checkt of de batterijen nog werken, stelt de juiste tijd in en klaar is Kees. Kijk af en toe op de klok, activeer een eventuele alarmfunctie en u bent bij de tijd! Bureauklokken komen van pas in bijna alle werkomgevingen waar bureaus, kasten, receptiebalies en tafels aanwezig zijn, zoals kantoren en kantines. Ze zijn prachtig te personaliseren met uw eigen opdruk. Het zijn mooie blikvangers die bijdragen aan het overbrengen van uw reclameboodschap!

Het is tijd om reclame te maken via bedrukte bureauklokken

Inderdaad, het is echt tijd om reclame te maken via bedrukte bureauklokken! Zorg dat u geen tijd verliest en laat gauw bureauklokjes bedrukken met uw merknaam, logo, afbeelding, artwork, tekening, grafisch ontwerp, bedrijfsnaam en/of een bijzondere tekst. Zet ze in tijdens uw promotionele activiteiten. Gebruik een bureauklokje als gepersonaliseerd weggevertje tijdens een jubileum, congres, workshop en dergelijke. Ook kunt u een bedrukte bureauklok cadeau doen als een klant uw producten aanschaft of een contract voor het afnemen van uw diensten ondertekent. Door bureauklokjes met uw bedrukking op te nemen in uw promotiecampagnes zal de boodschap hiervan zich sneller verspreiden en dat is goed voor uw naamsbekendheid!

Bureauklokken met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam

Promofit zorgt graag dat u bij de tijd bent en kan goedkope bureauklokken voor u bedrukken! In ons assortiment vindt u diverse analoge en digitale bureauklokjes. Deze leveren we snel met opdruk, zodat u deze leuke relatieartikelen tijdig in huis heeft. Ons aanbod bestaat onder meer uit de laag geprijsde ButtonClock. Deze tafelklok of wandklok heeft een wijzerplaat die in full colour te bedrukken is. Tevens kunnen we de zeer complete WriteTime bureaustandaard met uw logo bedrukken. Dit model heeft een digitale tijdweergave, een timer om tijden te klokken, een pennenbakje en een thermometer. Daarnaast is de datum te zien en een alarm in te stellen. Hiermee bent u dus helemaal bij de tijd!

Het voordeel van bureauklokjes met bedrukking

Bureauklokken met uw bedrukking, daar heeft u voordeel van. Een aantal belangrijke voordelen zijn:
 • Populair relatiegeschenk dat de tijd weergeeft;
 • Praktische weggevertjes voor alle leeftijden;
 • Voordelige give-away voor ieder moment;
 • Promotioneel artikel dat altijd bijdraagt aan uw naamsbekendheid;
 • Leuke weggever voor zowel nieuwe relaties als klanten die u al tijden kent;
 • Snel leverbaar relatieartikel, dus op tijd in huis.

Voordelige bureauklokken met opdruk op tijd in huis via Promofit

Als u via Promofit bureauklokken met bedrukking bestelt, heeft u ze op tijd in huis! Promofit levert snel diverse goedkope bureauklokjes. We kunnen ze bedrukken met uw foto, grafisch ontwerp, cartoon, bedrijfsnaam, logo of tekst. Afhankelijk van het model is dit mogelijk in diverse kleuren of full colour. Staat de klok die u zoekt niet in onze webshop of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag aan een passend relatieartikel!