1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Flyer pennen bedrukken met uw reclame

Flyerpennen bedrukken en extra informatie bieden

Wilt u tijdens een beurs of evenement flyers en pennen uitdelen? Dan is het wellicht een slim idee beide zaken te combineren door flyerpennen te laten bedrukken. Deze pennen hebben een handig mechaniek waardoor er een opgerolde flyer in past. Hierop kunt u bijvoorbeeld productinformatie, een plattegrond of het programma van uw evenement laten drukken. Zo hebben uw relaties deze informatie altijd snel bij de hand!
 • Onze producten
Sorteer op:
 
flyerpen-gel-1
v.a. € 0,00

Flyerpen Gel

1

Een praktische pen met uitrolbare flyer voor promotieacties

Als u op zoekt bent naar een opvallende vormgeving voor uw communicatie, is een bedrukte flyerpen een slim idee. Het is een effectief alternatief voor andere pocketmedia, zoals een compacte opvouwbare flyer of vouwkaart (z-fold). Een promotionele pen is namelijk een praktische give-away die men niet zomaar weggooit. De meeste mensen zullen uw geschenk langere tijd gebruiken om mee te schrijven. Een flyerpen biedt u de mogelijkheid om interessante informatie aan uw doelgroep mee te geven. Denk hierbij aan een wedstrijdschema, een dienstregeling of handige tips. Speel bijvoorbeeld in op een WK of EK en laat het speelschema met uw logo op de flyer drukken. Met de bedrukking van flyerpennen zijn allerlei leuke promotieacties te bedenken.

Uw productinformatie of programma op een banner pen

Banner pennen zijn gepersonaliseerd in te zetten voor de marketing van uw bedrijf of evenement. Als u bijvoorbeeld op een festival een plattegrond van het terrein wilt uitdelen, is een flyerpen reuze handig. De plattegrond is op ieder gewenst moment uit de pen te trekken en na gebruik rolt deze automatisch terug in de pen. Er zit namelijk een springveer in de pen die zorgt dat de flyer weer oprolt. Dit maakt veelvuldig gebruik mogelijk. De pennen zelf zijn onder meer te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Met bedrukte flyerpennen zorgt u voor een succesvolle promotie op beurzen, congressen, feesten en open dagen. Deel ze bij dergelijke gelegenheden uit als presentje aan de bezoekers. Of stuur ze mee met een direct mail, zodat uw reclame extra opvalt. Verder zijn banner pennen met uw bedrukking ook handige premiums bij de verkoop van uw producten. Laat bijvoorbeeld speciale pennen bedrukken voor een wervende actie rondom de Olympische Spelen of voor een bewustwordingscampagne op het gebied van een gezonde levensstijl. Dankzij een bedrukte flyerpen is belangrijke informatie op een handzaam formaat voor uw doelgroep beschikbaar.

De bedrukking van flyerpennen

De flyers in de pennen zijn aan beide kanten in full colour te bedrukken met uw boodschap. De grootte van de flyer in bijvoorbeeld de populaire Gel Flyerpen is 18 x 16,9 cm. Op dit compacte formaat kunt u veel informatie kwijt. Dankzij het slimme mechanisme in de pen is de flyer keer op keer gemakkelijk te raadplegen. De pennen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Bij Promofit kunt u deze goedkope pennen in een enkele kleur of meerdere kleuren laten bedrukken met uw grafisch ontwerp, logo of afbeelding. De levering is mogelijk bij zowel een hoge als een lage afname.

De voordelen van bedrukte flyerpennen

Rol uw promotieactie uit met behulp van flyerpennen met uw opdruk. Dit heeft de volgende voordelen:
 • Goedkope give-aways met extra informatie voor uw doelgroep;
 • Slimme combinatie van pen en flyer of plattegrond;
 • Praktische relatiegeschenken voor festivals, beurzen en evenementen;
 • Handige weggevers voor velerlei promotionele acties;
 • Compacte reclamedrager om mee te sturen bij mailings;
 • Promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid vergroot;
 • Premium dat snel gepersonaliseerd leverbaar is, ook in een kleine oplage.

Goedkope flyerpennen met opdruk bestellen via Promofit

Zoekt u een relatiegeschenk met extra functionaliteit of een compact formaat voor uw reclameboodschap? Laat dan voordelige flyerpennen van uw bedrukking voorzien bij Promofit! Geef uw wensen aan en vraag vrijblijvend een offerte voor het bedrukken van banner pennen aan. Wij hanteren korte levertijden en zijn u graag van dienst bij het ontwerp van de opdruk. Neem contact op met ons verkoopteam als u advies of aanvullende informatie over de mogelijkheden wenst.