1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Test

Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

 • Laagste prijzen
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge waardering: 9,2 van 10
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis ontwerpservice
 • Gratis verzending in Benelux
Potloden bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte potloden: uitstekend promotiemateriaal

Een potlood bedrukken is een slim idee, omdat het een goed middel is om aan klantenbinding te doen. Als bedrijf of ZZP'er maak je natuurlijk het liefst op een voordelige, effectieve én originele manier reclame. Het doel hierbij is meestal om meer naamsbekendheid te creëren en daarmee, op termijn, een uitbreiding van de klantenkring te bewerkstelligen die tot een omzetverhoging leidt. Dit kun je bereiken door te kiezen voor een speciaal bedrukte potlood als reclamemiddel, met daarop een afbeelding of tekst naar keuze.

 • Onze producten
Sorteer op:
 
Toppoint Sienna Potlood
v.a. € 2,29

Toppoint Sienna Potlood

Topic Gelakt potloden
v.a. € 0,06

Topic Gelakt potloden

Topic Naturel potloden
v.a. € 0,06

Topic Naturel potloden

Sharp potloden
v.a. € 0,08

Sharp potloden

Pencil potloden
v.a. € 0,08

Pencil potloden

SignPoint potloden
v.a. € 0,12

SignPoint potloden

7 Delig potlodenset
v.a. € 0,22
Best seller

7 Delig potlodenset

ColourWoody potloden
v.a. € 0,79

ColourWoody potloden

Scooby potloden
v.a. € 0,31

Scooby potloden

ColourJoy potloden
v.a. € 0,44
Populair

ColourJoy potloden

YoungArtist potloden
v.a. € 0,87

YoungArtist potloden

ColourTube potloden
v.a. € 0,23

ColourTube potloden

Sixcolour potloden
v.a. € 0,15

Sixcolour potloden

14

Custom made potloden: effectief en voordelig voor elke promo

Steeds meer bedrijven en ook ZZP'ers kiezen ervoor om origineel promotiemateriaal te laten bedrukken. Promotionele producten worden door je klanten vaak lang bewaard en zijn daarom effectieve en goedkope promotieartikelen. Met name bedrukte potloden met als opdruk het eigen logo van het bedrijf en/of de bedrijfsnaam, worden steeds populairder als geschenk of promotiemiddel. Dat is niet vreemd, want potloden met een bedrukking zoals een tekst of logo, maar ook potloden die onbedrukt zijn - zonder tekst - maar wel een logo van uw bedrijf hebben, hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van andere reclamemiddelen.

Een bedrukt potlood: alle voordelen op een rijtje

Een bedrukt potlood met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam erop hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere geschenken:

 • 1. Het belangrijkste voordeel van het potloden bedrukken en als bedrijfsreclame gebruiken, is wel dat potloden door uw relaties gewaardeerd worden als schrijfmateriaal. De geschreven tekst kan immers altijd weer kan worden uitgegumd.
  En met name in de bouwwereld worden potloden met logo of opdruk veel gebruikt.
 • 2. Potloden zijn goedkoper dan ander materiaal. Als u als startende ZZP'er of bedrijf op uw budget moet letten, zijn potloden een ideale keuze. Zo bestel je al Topic Naturel potloden (onbedrukt) of gelakte potloden voor slechts 0,06 eurocent per stuk. Voordeliger kan het haast niet!
 • 3. Potloden met logo of bedrukking zijn lichter dan pennen, zodat u zee eenvoudig mee kunt sturen met de briefpost. Dit meesturen van een relatiegeschenk of greengift met de post wordt steeds populairder.
 • 4. Je kunt bedrukte potloden snel laten maken en bestellen, zodat je ze binnen no time in huis - of in uw bedrijf - hebt. Mocht u door uw voorraad heen zijn, dan laat u snel nieuwe potloden bedrukken als promotioneel materiaal. U komt dus niet gauw zonder promotiemateriaal met opdruk te zitten!
 • 5. De variatiemogelijkheden qua vormgeving zijn bij potloden eindeloos. Het is eenvoudig om potloden tot een gepersonaliseerd cadeau te maken, zodat je elke door u gewenste doelgroep op maat kunt bedienen met een cadeau dat indruk maakt. Zo kun je kiezen uit tal van vormen, soorten en kleuren. Denk aan kleuren als zwart, blauw, groen, rood of grijs. En mocht je gewoon een grote voorraad potloden aanschaffen die het allervoordeligst zijn, bijvoorbeeld voor gebruik in je bedrijf, dan kies je voor een grote aankoop van blanco, onbedrukte potloden. Eventueel als bestelling naast potloden met opdruk en bedrijfslogo! Of je kiest voor andere bedrukte schrijfwaren, zoals pennen of etuis!

Voordelige potloden met kwaliteit!

U ziet het: een bedrukt potlood heeft een flink aantal voordelen ten opzichte van ander promotiemateriaal. Bekijk nu het ruime assortiment potloden en potlodensets van Promofit.nl en maak uw keuze. Of u nu een grote hoeveelheid potloden met bedrukking wilt bestellen als relatiegeschenk of een klein aantal potloden dat heel specifiek gepersonaliseerd is: alles is mogelijk bij Promofit! Wij leveren snel, als u wenst met extra spoed, en altijd voordelig. En onze potloden en potloodsets zijn altijd van de hoogste kwaliteit!

Enkele voorbeelden van potloden als give-aways

Zo bestelt u ons 7 Delig potlodenset al vanaf 0,22 eurocent per stuk, terwijl ook andere potlodensets zeer voordelig zijn. Wat dacht u van onze Sixcolour potloden, al verkrijgbaar vanaf 0,15 eurocent per stuk, of de indrukwekkende set ColourWoody kleurpotloden vanaf 0,79 eurocent per stuk? Wat u ook wenst, u bestelt uw set potloden vlug en eenvoudig via Promofit.nl. En staat het door u gewenste potlood er niet tussen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via de e-mail (sales@promofit.nl) of bel telefonisch via het nummer +31(0)76 - 50 182 25. Een van onze ervaren medewerkers helpt u dan verder en kan u ook adviseren over de talloze andere mogelijkheden en beschikbare modellen en formaten in onze collectie.