1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,4 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
  • Gratis verzending in Benelux
Eco keycords bedrukken met uw logo

Eco keycords bestellen

Onder Eco Keycords verstaan we keycords die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen, zoals bamboevezels en maiszetmeel. Deze grondstoffen zijn snelgroeiend en kunnen daarom vaak geoogst worden. Eco keycords zijn dus perfecte promotiemiddelen voor events en bedrijven met een milieuvriendelijke insteek.
Sorteer op:
 
key692
v.a. € 0,77

Maïsvezel Keycord

key233
v.a. € 0,77

Bamboe Keycord

2

Milieuvriendelijk

Onze Eco keycords zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen en biologisch afbreekbaar. Kiest u voor deze duurzame keycords, dan laat u zien dat u geeft om het milieu. Dit geeft weer een positief imago aan uw bedrijf of evenement!

Levertijd eco keycords

Bedrukte eco keycords zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de milieuvriendelijke keycords sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage eco keycords

Zoekt u keycords in kleine oplages? Bestel dan keycords voordelig bij Promofit! Eco keycords met bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere eco keycords

Staat uw eco keycord er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.