1

Diameter

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
01

Model

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Merk

Toon meer
000000
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Lichtgevende armbandjes bedrukken met uw logo

Lichtgevende armbandjes

Promofit biedt u diverse oplossingen voor lichtgevende armbandjes. Iedereen kent inmiddels de populaire glow in the dark polsbandjes die opgloeien in het donker nadat ze zijn 'opgeladen' met (zon)licht. De nieuwste rage zijn lichtgevende armbandjes dmv LED lampjes. Deze worden steeds vaker ingezet bij concerten en dance evenementen. De band Coldplay bijvoorbeeld, maakt ook succesvol gebruik van speciale lichtgevende polsbandjes om in nog hogere sferen te raken: de polsbandjes geven licht op het ritme van de muziek.
Sorteer op:
 
8

Diverse modellen

De volgende modellen lichtgevende polsbandjes zijn bij ons verkrijgbaar:
- Glow in the dark polsbandjes
- LED Shake polsbandjes
- LED Glow polsbandjes
- LED Knipper polsbandjes
- Reflecterende Snap Armband

Levertijd lichtgevende armbandjes

Bedrukte lichtgevende armbandjes zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de armbandjes sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage

Zoekt u lichtgevende armbandjes in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Armbandjes met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere lichtgevende armbandjes

Staat uw model armbandje er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.