1

Diameter

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
01

Model

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Merk

Toon meer
000000
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Bedruk Tyvek polsbandjes met uw logo of tekst

Tyvek polsbandjes bedrukken

De meest bekende toegangsbandjes zijn de zogenaamde Tyvek polsbandjes. Deze polsbandjes van onscheurbaar papier zijn zeer geschikt voor toegangscontrole bij festivals en evenementen. De Tyvek bandjes zijn namelijk niet overdraagbaar en alleen geschikt voor eenmalig gebruik, vanwege de sterke plakstrip en niet scheurbaar papier. Razendsnel leverbaar in diverse standaardkleuren, blanco of bedrukt met zwart.
Sorteer op:
 
Tyvek Polsbandjes
v.a. € 0,05

Tyvek Polsbandjes

2

Tyvek bandjes snel leverbaar

De Tyvek polsbandjes hebben wij in vele kleuren op voorraad. Hierdoor heeft u de Tyvek polsbandjes zonder bedrukking de volgende werkdag in huis (mits voor 12.00 uur besteld), dus zeer geschikt voor last minute deadlines! Ook met bedrukking zijn de polsbandjes razendsnel geleverd, de levertijd voor bedrukte Tyvek bandjes is namelijk 3 werkdagen.

Goedkope toegangsbandjes

Doordat de Tyvek bandjes gemaakt zijn van onscheurbaar papier met een sterke plakstrip, zijn deze zeer geschikt als toegangscontrole bij bijvoorbeeld VIP ruimtes, evenementen en feesten. Alleen door de Tyvek bandjes los te trekken bij de plakstrip of door te knippen, zijn deze bandjes los te krijgen van de pols. Kortom, Tyvek polsbandjes zijn een van de voordeligste manieren van een betrouwbare toegangscontrole.