1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Kofferriemen bedrukken met uw logo of tekst

Kofferriemen bedrukken

Kofferriemen (ook wel kofferbanden of bagageriemen) bedrukt met uw logo reizen de hele wereld over en zullen door velen gezien worden! Voor de gebruiker is het een handig product om zijn/haar koffer goed af te sluiten en te herkennen op de volle bagageband. Kofferriemen zijn leuke weggevers voor de reisbranche!
Sorteer op:
 
3

Levertijd kofferriemen

Bedrukte kofferriemen zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de kofferriemen sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage kofferriemen

Zoekt u kofferriemen in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Kofferriemen met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere kofferriemen

Staat uw model kofferriem er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.