1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Verrekijkers bedrukken met uw logo of tekst

Verrekijkers bedrukken

Verrekijkers gebruikt men voornamelijk om wilde dieren van dichtbij te kunnen bekijken. Verrekijkers zijn dus het perfecte geschenk voor o.a. vogel- en natuurliefhebbers. We hebben verrekijkers in diverse modellen. Bestel hier voordelig verrekijkers bedrukt met uw logo of tekst!
Sorteer op:
 
Panorama monokijker
v.a. € 3,19

Panorama monokijker

Safari verrekijker
v.a. € 10,15

Safari verrekijker

Watchman verrekijker
v.a. € 6,39

Watchman verrekijker

Orca verrekijker
v.a. € 3,99

Orca verrekijker

4

Levertijd verrekijkers

Bedrukte verrekijkers zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de verrekijkers sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage verrekijkers

Zoekt u verrekijkers in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Verrekijkers met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere verrekijkers

Staat uw model verrekijker er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.