1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Dessin paraplu's bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte dessin paraplu's: extra opvallend beschermd tegen regen

Dessin paraplu's zijn eyecatchers die extra opvallen door een mooi dessin. De prachtige ontwerpen stemmen iedereen die er onder staat vrolijk. Ze zorgen ervoor dat geen enkele regenbui een goed humeur verpest. Met bedrukte dessin paraplu's laat u uw relaties stralen! Laat deze handige relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hierdoor valt uw merk echt op in de massa. Dessin paraplu's vallen bijvoorbeeld goed in de smaak bij een congres, evenement of festival.
Sorteer op:
 
image-cloudy-day-paraplu-1
v.a. € 6,60

Image Cloudy Day Paraplu

image-cloudy-night-paraplu-1
image-stargazer-paraplu-1
v.a. € 6,60

Image Stargazer Paraplu

image-drops-paraplu-1
v.a. € 6,60

Image Drops Paraplu

4

Dessinparaplu's hebben een mooie illustratie op het doek

Eigenlijk zijn paraplu's met een dessin kleine kunstwerken. Wel beschouwd kijkt u naar een prachtige illustratie. De prints op de binnenzijde en/of buitenzijde van het doek spreken tot de verbeelding. En dat maakt het minder erg dat de regen met bakken uit de hemel valt. U kijkt omhoog en ziet een vrolijk bedrukte binnenzijde. Die wandeling door de regen is dan even een feit, maar uw kleding blijft onder dit regenscherm droog. In gedachten ziet u dat de lucht alweer opklaart, want na regen komt zonneschijn. Een dessin paraplu met uw bedrukking is leuk om aan uw relaties te geven. Het is een opvallend en inspirerend gepersonaliseerd relatiegeschenk!

Bedrukte paraplu's met dessin voor uw promotieacties gebruiken

Trakteer uw relaties op zo'n prachtige gedessineerde paraplu! Laat ze bedrukken met uw reclameboodschap, slogan, bedrijfsnaam of logo en gebruik ze voor uw promotieacties. U kunt ze bijvoorbeeld uitdelen bij evenementen of bij een aankoop van uw product. Zo levert een bedrukte dessin paraplu als gepersonaliseerd relatiegeschenk klantenbinding op en extra verkoop. Daarnaast is het slim om dessin paraplu's met uw opdruk paraat te hebben voor gebruik door uw promotieteam. Als zij de straat op gaan of buiten bij een festival staan, zijn ze ideaal om onder te schuilen en als eyecatcher voor het publiek. Het is bovendien handig altijd een stel promotionele dessinparaplu's met uw bedrukking te hebben liggen. U kunt ze dan bij slecht weer bijvoorbeeld aanbieden aan bezoekers van uw bedrijf. Zij zullen u daar erg dankbaar voor zijn. Een gedessineerde paraplu met uw opdruk is kortom een zeer effectief promotioneel artikel!

Gedessineerde paraplu's kopen met uw opdruk

Promofit heeft verschillende modellen goedkope paraplu's in het assortiment die een prachtig dessin hebben. Deze regenschermen kunnen wij in één of meer kleuren bedrukken. De Image Cloudy Day Paraplu heeft bijvoorbeeld een prachtige wolkenlucht aan de binnenzijde. Of kies voor een Image Cloudy Night Paraplu met wolkprint en sterrenmotief. De Image Lightning Paraplu heeft een spannende bliksemprint en de Image Stargazer Paraplu is vrolijk gekleurd met kleurrijke banen van vallende sterren. Ook kunt u kiezen voor de opdruk van uw logo op de Image Drops Paraplu. Dit model heeft aan de binnenkant een prachtige bedrukking met regendruppels.

Dessin paraplu's voordelig en snel laten bedrukken bij Promofit

Bij Promofit kunt u goedkope dessin paraplu's kopen en laten bedrukken voor de laagste prijzen! Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met uw logo, slogan, bedrijfsnaam, reclameboodschap, artwork of grafisch ontwerp. Wij zorgen dat u uw bestelling snel geleverd krijgt, desnoods zetten we er spoed achter. Bij elke dessin paraplu in onze webshop staat een beschrijving van de kenmerken en mogelijkheden. Via een keuzemenu kunt u een offerte aanvragen of meteen een bestelling doen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over een bepaald product. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies!