1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Opvouwbare paraplu's bedrukken met uw logo of tekst

Opvouwbare paraplu's

Opvouwbare paraplu's zijn compact in te klappen en mee te nemen. Daarnaast zijn opvouwbare paraplu's geschikt om te bedrukken met uw logo, dus ideaal om weg te geven als relatiegeschenk! Bedruk opvouwbare paraplu's met 1 t/m 4 kleuren. Leverbaar vanaf 50 stuks.
Sorteer op:
 
3

Levertijd opvouwbare paraplu's

Bedrukte opvouwbare paraplu's zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de opvouwbare paraplu's sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage opvouwbare paraplu's

Zoekt u paraplu's in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Opvouwbare paraplu's met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere opvouwbare paraplu's

Staat uw model paraplu er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.