1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Vierkante paraplu's bedrukken met uw logo of tekst

Vierkante paraplu's met opdruk: opvallende relatiegeschenken

Of het nu pijpenstelen regent of miezert, een paraplu is ideaal om onder te schuilen. Paraplu's springen in het oog tijdens regenachtig weer. Vierkante paraplu’s vallen dan bovendien nog eens extra op in het straatbeeld. Een paraplu is immers meestal rond. Een vierkant model biedt allerlei creatieve mogelijkheden voor uw promotieacties. Kies voor het bedrukken van vierkante paraplu’s en geef ze weg als origineel relatiegeschenk!
Sorteer op:
 
quadraplu-paraplu-1
v.a. € 4,20

QuadraPlu paraplu

3

Vierkante paraplu's: echte eyecatchers voor uw promotie

In Nederland kan het altijd gaan regenen, dus een bedrukte paraplu is een zeer welkome give-away. Vierkante paraplu's zijn vanwege hun afwijkende vormgeving echte eyecatchers! Ze bieden een goede bescherming tegen elke regenbui. Maak uw relaties blij met een paraplu die net even anders is dan andere paraplu's: kies voor een bedrukte vierkante paraplu! Hiermee laat u als het ware zien dat u vierkant achter uw relaties staat! Onder deze fijne regenschermen is het goed vertoeven tijdens een regenachtig middagje winkelen of een gure wandeling naar het station. Kies voor de opdruk van uw logo, slogan, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp, reclametekst of afbeelding op vierkante paraplu's. Maak er promotie mee door er een leuke actie aan te verbinden. Bijvoorbeeld door ze aan te bieden als gepersonaliseerd relatiegeschenk bij de aankoop van uw product. Of deel ze uit tijdens een evenement dat u organiseert. Tijdens elke beurs, open dag, workshop, jubileum, festival, feest, teamuitje of congres komen bedrukte vierkante paraplu's van pas voor promotioneel gebruik. Met name als de weerberichten regen voorspellen, zult u uw relaties er blij mee maken. Elke keer dat zij de paraplu met uw opdruk gebruiken, zullen zij aan u herinnerd worden. En hun omgeving zal ook uw reclame-uiting zien! Op deze manier draagt de promotionele vierkante paraplu bij aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid!

Vierkante paraplu's bedrukken met uw reclameboodschap of logo

Bij Promofit kunt u vierkante paraplu's laten bedrukken. Dit kan in één kleur of meerdere kleuren. Ook kunt u kiezen op hoeveel segmenten van het regenscherm u de bedrukking wenst. Kies bijvoorbeeld voor vier segmenten, dan is uw logo of bedrijfsnaam aan alle kanten van de paraplu zichtbaar. Uw reclameboodschap zal goed tot zijn recht komen op de Vierkante Automatische Paraplu (61 cm). Of kies voor de opdruk van uw logo en slogan op de QuadraPlu paraplu. Dit model heeft een automatische telescoopvering. Met de bedrukking van de Marksman Square Dubbellaags Automatische Paraplu kiest u voor een exclusief ontwerp dat automatisch opent. De binnenkant van het scherm heeft een mooie contrastkleur. Naast vierkante paraplu's levert Promofit uiteraard ook ronde paraplu's, zoals golfparaplu's en handige opvouwbare paraplu's. Ook deze regenschermen voorzien we graag van een bedrukking, zoals een logo, grafisch ontwerp, artwork, bedrijfsnaam, slogan, afbeelding of reclameboodschap.

Voordelen van vierkante paraplu's met opdruk

Een aantal voordelen van bedrukte vierkante paraplu's:

  • Praktische weggever voor regenachtig weer;
  • Opvallende blikvanger;
  • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat uw naamsbekendheid vergroot;
  • Goedkoop en snel leverbaar.

Goedkope vierkante paraplu's bij Promofit bedrukken laten

Zoekt u goedkope vierkante paraplu's om te bedrukken met uw logo? Dan is Promofit de juiste keuze! Wij bedrukken deze give-aways goedkoop en snel. Bij elke paraplu uit ons assortiment vindt u in onze webshop informatie over de mogelijkheden voor de bedrukking. Als u meer informatie of advies wenst, dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar! Vraag eerst vrijblijvend een offerte aan of geef direct uw bestelling door!