1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Regenponchos bedrukken met uw logo of tekst

Regenponcho's bedrukken

Regenponcho's zijn voordelige weggevers die bijvoorbeeld vaak op festivals worden uitgedeeld of verkocht. De poncho's van dun kunststof worden compact opgevouwen en zijn dus handig uit te delen. Uw logo/ontwerp wordt bedrukt op de verpakking en niet op de poncho's.
Sorteer op:
 
Sprinkle Regenjas / Poncho
v.a. € 0,71
Populair

Sprinkle Regenjas / Poncho

Clear Regenjas / Poncho
v.a. € 0,39

Clear Regenjas / Poncho

Primo Regenjas / Poncho
v.a. € 0,46

Primo Regenjas / Poncho

3

Levertijd regenponcho's

Bedrukte poncho's zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de poncho's sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage poncho's

Zoekt u regenponcho's in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Regenponcho's met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere regenponcho's

Staat uw model regenponcho er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.