1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Strand tennis sets bedrukken met uw logo of tekst

Strandtennis sets bedrukken

Op het strand doen we graag een strandspelletje, zoals volleyballen, vliegeren, voetballen en strand tennis (ook wel beachtennis). Wij hebben diverse strand tennis sets van hout die we kunnen bedrukken met uw logo! Strand tennis setjes zijn leuke weggevers voor jong en oud.
Sorteer op:
 
6

Levertijd strandtennis sets

Bedrukte beachtennis sets zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de artikelen sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage strandtennis sets

Zoekt u strandtennis sets in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Strandtennis set met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere strandtennis sets

Staat uw model strandtennis set er niet bij? Geen nood. Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.