1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Opvouwbare tassen bedrukken met uw logo of tekst

Opvouwbare tasjes bedrukken

Steeds vaker worden de bedrukte opvouwtasjes gebruikt, sinds de plastic tasjes niet meer volop mee worden gegeven. Opgevouwen nemen de opvouwbare winkeltassen bijna geen ruimte in beslag, maar bieden uitgevouwen ontzettend veel ruimte voor de boodschappen. Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment aan goedkope opvouwbare tassen, die we snel bedrukt met uw logo kunnen leveren
Sorteer op:
 
120119
v.a. € 1,19
Best seller

Bungalow opvouwbare boodschappentas

3202
5871
5

Bedrukte opvouwtasjes bestellen

Sinds het verbod op gratis plastic tassen in de winkel hebben de populaire opvouwtassen met bedrukking een enorme vlucht genomen. Bijvoorbeeld bij de bakker vouwt men de winkeltas open en vult deze gemakkelijk met een weekvoorraad brood. Zo loopt diegene even later naar de auto met een opvouwtas, opvallend bedrukt met een bedrijfslogo. Eenmaal thuis wordt de tas snel en gemakkelijk weer opgevouwen en kan deze weer in de jaszak voor een volgend winkelbezoek. Speel nu in op de trend en personaliseer nu uw eigen opvouwbare tasjes in uw eigen huisstijl. De bedrukte opvouwtasjes zullen vanwege hun populariteit zeker veelvuldig in gebruik worden genomen. Zo bent u er zeker van dat uw bedrijfsnaam of logo vaak onder de aandacht wordt gebracht.

Voordelen opvouwbare tasjes

De opvouwtasjes met bedrukking hebben ontzettend veel voordelen. De tassen zijn laag geprijsd, daarom vallen de goedkope opvouwtasjes binnen ieders budget. De tasjes zijn opgevouwen erg klein en kunnen gemakkelijk in uw jas of tas meegenomen worden. Zo hoeft u voortaan geen plastic tasje meer te betalen bij iedere aankoop. Op deze manier wordt de productie van plastic tasjes beperkt en draagt u dus bij aan een beter milieu. De opvouwbare tassen vallen op, vanwege de divers beschikbare kleuren. Ze worden veelvuldig gebruikt in de drukke winkelstraten, zodat vele ogen op uw bedrijfslogo gericht kunnen worden. De tassen zijn een perfecte relatiegeschenk, die tegenwoordig volop wordt ingezet.