1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Rugzakken bedrukken met uw logo of tekst

Rugzakken bedrukken

Een rugzak bedrukt met uw logo is de ideale promotiemiddel om direct op te vallen! Uit ervaring is gebleken dat deze rugzakken niet snel worden weggegooid. De rugzakjes zijn namelijk stevig en geschikt om meerdere malen te gebruiken. Door de hoge attentiewaarde zullen uw klanten deze rugtassen bewaren en blijven gebruiken. Wij leveren (bedrukte) rugzakjes al vanaf 50 stuks!
Sorteer op:
 
PromoBag Rugzak
v.a. € 0,79
Populair

PromoBag Rugzak

PromoColour Rugzak
v.a. € 1,16

PromoColour Rugzak

PromoNaturel Rugzak
v.a. € 0,98

PromoNaturel Rugzak

SafeBag Rugzak
v.a. € 1,08

SafeBag Rugzak

PromoLine Rugzak
v.a. € 0,95

PromoLine Rugzak

Trip rugzak
v.a. € 3,32

Trip rugzak

TripleTop rugzak
v.a. € 3,80

TripleTop rugzak

Active rugzak
v.a. € 9,80

Active rugzak

ActiveBag rugzak
v.a. € 7,80

ActiveBag rugzak

Backtrack rugzak
v.a. € 8,76

Backtrack rugzak

PromoPack rugzak
v.a. € 2,68

PromoPack rugzak

Tracker rugzak
v.a. € 13,56

Tracker rugzak

14

Ideale reclamedragers

Door het grote drukoppervlak is dit een ideale en opvallende plek voor uw reclameuiting. Daarom zijn deze rugtasjes het perfecte promotiemiddel voor sportscholen, voetbal- of sportverenigingen, scholen of educatieve instellingen etc.

Custom made rugzakken

De rugzakken kunnen custom made voor u worden gemaakt. Dit betekent dat de producten geheel naar uw wens worden geproduceerd, waarbij uw uw PMS kleuren worden gehanteerd. Zo worden de rugzakken geheel afgestemd op uw huisstijl en zijn deze direct herkenbaar. Alle getoonde prijzen zijn inclusief alle kosten, zoals verzendkosten, opstartkosten, etc. Dus geen verrassingen achteraf!

Levertijd rugzakken

Bedrukte rugzakken zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de rugzakken sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage rugzakken

Zoekt u rugzakken in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Rugzakken met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere rugzakken

Staat uw model rugzak er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.