1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Drawstring bags bedrukken met uw logo

Drawstring bags bedrukken

Een drawstring bag is een stevige nylon zak met twee koordjes: deze dienen als rijgkoord om de zak te kunnen sluiten en als schouderbandjes om de drawstring bag te kunnen dragen als rugzak. Bedrukt met uw logo is de drawstring bag de ideale promotiemiddel om direct op te vallen! Wij leveren (bedrukte) drawstring bags al vanaf 50 stuks en in vele kleuren!
Sorteer op:
 
PromoBag Rugzak
v.a. € 0,79
Populair

PromoBag Rugzak

PromoColour Rugzak
v.a. € 1,16

PromoColour Rugzak

PromoNaturel Rugzak
v.a. € 0,98

PromoNaturel Rugzak

SafeBag Rugzak
v.a. € 1,08

SafeBag Rugzak

PromoLine Rugzak
v.a. € 0,95

PromoLine Rugzak

7

Levertijd drawstring bags

Bedrukte schriften zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de schriften sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage

Zoekt u drawstring bags in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Drawstring bags met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere drawstring bags

Staat uw model drawstring bag er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.