1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Jojo's bedrukken met uw logo of tekst

Jojo's bedrukken

Bedruk jojo's met uw logo voor een leuk relatiegeschenk voor jong en oud! Jojo's (of yoyo) zijn voordelig speelgoed met een hoog nostalgie gehalte. We hebben diverse soorten jojo's in het assortiment, zoals houten jojo's, kunststof jojo's, jojo's met licht, etc.
Sorteer op:
 
Yoyo jojo
v.a. € 0,27

Yoyo jojo

Bungee jojo
v.a. € 0,24

Bungee jojo

Yoyo-Flash
v.a. € 0,79

Yoyo-Flash

3

Levertijd jojo's

Bedrukte jojo's zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de jojo's sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage jojo's

Zoekt u jojo's in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Jojo's met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere jojo's

Staat uw model jojo er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.