1

Diameter

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
0000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Touchscreen artikelen bedrukken met uw logo of tekst

Touchscreen artikelen bedrukken

Touchscreen artikelen, zoals stylus pennen en touchscreen handschoenen, zijn handige weggevers om uw smartphone of tablet te bedienen. Een touchscreen pen maakt de bediening nauwkeuriger en makkelijker om te schrijven of tekenen. Bedruk hier touchscreen artikelen voordelig met uw logo!
Sorteer op:
 
TouchGlove handschoen
v.a. € 1,27

TouchGlove handschoen

FlipTouch sleutelhanger
v.a. € 0,54

FlipTouch sleutelhanger

TripleSwitch pennen
v.a. € 0,55

TripleSwitch pennen

4

Levertijd touchscreen artikelen

Bedrukte touchscreen artikelen zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de touchscreen artikelen sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage touchscreen

Zoekt u touchscreen in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Touchscreen met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere touchscreen

Staat uw model touchscreen er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.