1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Telefoonhouders bedrukken met uw logo of tekst

Telefoonhouders bedrukken

Telefoonhouders geven uw telefoon een mooi plekje op bijv. uw bureau, tafel of nachtkastje. Gemiddeld kijken we meer dan 200 keer op ons mobiel (volgens een onderzoek in 2015) en dat wordt alleen maar meer. Maak hiervan gebruik en creŽer ook uw eigen telefoonhouder met logo.
Sorteer op:
 
9

Levertijd telefoonhouders

Bedrukte telefoonhouders zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de telefoonhouders sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage telefoonhouders

Zoekt u telefoonhouders in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Telefoonhouders met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere telefoonhouders

Staat uw model telefoonhouders er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met ťťn van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.