1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge waardering: 9,3 van 10
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
 • Gratis verzending in Benelux
Gastendoekjes bedrukken met uw logo of tekst

Gastendoekjes bedrukken: een gastvriendelijk gebaar Ze zijn klein, maar fijn. Gastendoekjes zijn handige kleine handdoeken voor diverse doeleinden. U komt ze vaak tegen op het toilet. Verder ziet u ze onder meer tijdens het scheren bij de barbier en het diner bij Aziatische restaurants. De gastendoeken hebben een lekker handzaam formaat en vormen altijd een gastvriendelijk gebaar. Bij Promofit zijn ze tegen een scherp tarief prachtig te personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam!

Een kleine handdoek voor gasten gebruiken

Het gastendoekje wordt het meest gebruikt om de handen af te drogen na een bezoek aan de wc. De katoenen doekjes hangen of liggen veelal bij het fonteintje. Ze zijn bedoeld voor eenmalig gebruik na het handen wassen of opfrissen van het gezicht. Omdat er meerdere gasten zullen komen, ligt er een voorraadje schone gastendoekjes klaar. De gebruikte doekjes kunnen in een wasmand gegooid worden. U kunt deze kleine handdoeken thuis bij uw toilet neerleggen, maar ook bij de toiletten van uw bedrijf. Restaurants en hotels doen dit vaak. Verder zien we de gastendoekjes terug als hulpmiddel bij het scheren van het gezicht. De doekjes worden hiervoor warm en vochtig gemaakt. De verwarmde natte gastendoekjes zult u verder ook tegenkomen bij het eten van sushi bij een Japans restaurant. Ze zijn dan bedoeld om de handen voor de maaltijd schoon te maken.

Bedrukte gastendoekjes gebruiken voor uw marketing

Gastendoekjes met uw logo zijn op diverse wijzen inzetbaar voor de marketing van uw bedrijf. Om te beginnen zijn ze binnen uw bedrijf te gebruiken, om de merkbeleving in uw bedrijfspand te verbeteren. Dit doet u door gastendoekjes, die gepersonaliseerd zijn met uw merknaam, bij uw dienstverlening in te zetten. Een toiletruimte in een restaurant krijgt bijvoorbeeld een luxe uitstraling als er van die prachtige zachte gastendoekjes klaarliggen voor de gasten. Daarnaast zijn gastendoekjes ook perfect als relatiegeschenk of souvenir. Het kan bijvoorbeeld een praktisch aandenken zijn aan een mooie vakantie. Verder zijn bedrukte gastendoekjes leuke weggevertjes aan uw gasten bij een feest of evenement. De gastendoeken zijn bovendien mooi te combineren met een grotere handdoek in dezelfde stijl.

Goedkope gasten handdoekjes met opdruk van uw logo

Via Promofit bestelt u de beste zachte gastendoekjes voor lage prijzen. Er zijn diverse opties om de doekjes te voorzien van uw bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of logo. Zo kunt u bijvoorbeeld exemplaren bestellen van het merk The One. Deze doeken met een borduursel zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Of misschien vallen gastendoekjes met een bandinweving meer bij u in de smaak. Hierbij wordt uw ontwerp ingeweven in de daarvoor bestemde band. Andere mogelijkheden zijn gastendoekjes met een mooie reliëf inweving, een stijlvolle Jacquard inweving of een schitterende full colour bedrukking.

Voordelen van promotionele gastendoekjes

Laat zien dat u gastvrij bent en laat gastendoekjes bedrukken met uw tekst of logo. Dit heeft onder meer de volgende voordelen:
 • Promotionele artikelen die de zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam vergroten;
 • Praktische producten om luxe uit te stralen bij de toiletten van uw bedrijf;
 • Handige gebruiksartikelen voor de dienstverlening aan uw gasten;
 • Leuke weggevertjes voor relaties;
 • Goedkope give-aways die ook in kleine aantallen verkrijgbaar zijn;
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat goed te combineren is;
 • Snel leverbaar in diverse kleuren.

Gastendoeken met inweving, borduring of bedrukking bij Promofit

Wilt u al uw gasten een gepersonaliseerd gastendoekje aanbieden? Dan bent u te gast bij de juiste webshop. Promofit is namelijk leverancier van bedrukte gastendoeken. Via ons kunt u de doekjes snel van uw tekst en/of afbeelding laten voorzien. Dit is mogelijk door bedrukken, borduren of inweven. Heeft u slechts een beperkte oplage nodig? Dat is bij ons geen probleem, want wij leveren ook bij een lage afname. Vraag dus gauw een offerte aan of bestel direct uw nieuwe gastendoekjes. Heeft u vragen? Spreek ons aan via de chat, bel ons telefoonnummer of mail ons.
Sorteer op:
 
doek55
doek1
doek163
reactief01
5

Technieken

Ons badtextiel worden gebruikt in hotels, sauna's en sportscholen. Ze zijn van luxe kwaliteit en op verschillende manieren te personaliseren. Wij bieden 5 verschillende technieken aan om uw naam, tekst of logo aan te brengen op uw badlaken:

Bandinweving
Bij bandinweving (ook wel boord inweving) wordt er eerst een band aangebracht op het badlaken, waarop uw ontwerp wordt ingeweven. Afhankelijk van het gekozen textiel is de hoogte van deze band ongeveer 12 tot 15 cm hoog.

Jacquard inweving
Bij jacquard inweving wordt uw ontwerp over het gehele badlaken ingeweven. Het ontwerp bestaat meestal uit twee kleuren: 1 kleur voor het doek en 1 kleur voor de inweving.

Borduring
Dit is de meest populaire techniek om badlakens te voorzien van een naam, logo of ander ontwerp. Met naald en garen wordt het ontwerp genaaid op het badlaken. De borduring heeft een luxe uitstraling en is erg duurzaam.

Reliëf inweving
Door middel van korte en lange badstoflussen wordt het ontwerp ingeweven op het gewenste textiel. Door het hoogteverschil ontstaat het ontwerp. Het ontwerp is hierdoor minder aanwezig en geeft daardoor een chique uitstraling aan het badlaken of ander textiel. Het badlaken zelf blijft in 1 bepaalde kleur. U kunt de gehele oppervlakte van het badlaken gebruiken voor reliëfinweving.

Reliëf- & jacquard inweving
Middels deze techniek wordt reliëf- en jacquard inweving met elkaar gecombineerd, waardoor er een ontwerp ontstaat met hoogteverschil en meerdere kleuren.