1

Diameter

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
01

Model

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Merk

Toon meer
000000
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Hoofd zweetbandjes bedrukken met uw logo of tekst

Hoofd zweetbandjes bedrukken of borduren

De hoofd zweetbandjes / hoofdbandjes zijn leuke weggevers die bedrukt, geweven of geborduurd kunnen worden met uw logo, tekst, reclame, etc.! Uiteraard zijn blanco hoofd zweetbandjes ook leverbaar. De zweetbandjes voor je hoofd zitten comfortabel en zijn zeer geschikt voor bedrijven of evenementen met een sportieve insteek. Leuk om te combineren met bijpassende zweetbandjes voor om de pols.
Sorteer op:
 
4

Levertijd hoofd zweetbandjes

Bedrukte hoofd zweetbandjes zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de hoofd zweetbandjes sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage hoofd zweetbandjes

Zoekt u hoofd zweetbandjes in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Hoofd zweetbandjes met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere hoofd zweetbandjes

Staat uw model hoofd zweetbandje er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.