1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
11

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge waardering: 9,4 van 10
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
 • Gratis verzending in Benelux
Preventieschermen

Preventieschermen: verminder verspreiding van het coronavirus

Wilt u uw medewerkers, klanten en bezoekers ook beschermen tegen het coronavirus en andere virussen? Dan is het gebruik van een preventiescherm de oplossing. Zo’n spatscherm vormt een doorzichtige afscherming tussen personen in uw winkel of bedrijf. De afscherming voorkomt dat besmetting kan plaatsvinden. Zo gaat u de verspreiding van virussen tegen. De anti-corona schermen in het aanbod van Promofit zijn in acht afmetingen leverbaar en gemaakt van sterke kunststof.
Sorteer op:
 
preventiescherm-hangend-01
v.a. € 19,50

Preventiescherm Hangend

preventiescherm-hangend-doorgeefsleuf-01
preventiescherm-01
v.a. € 39,50

Preventiescherm

preventiescherm-02
4

Bescherming bieden tegen coronavirus met doorzichtige schermen

Het plaatsen van plexiglas spuugschermen tegen de verspreiding van virussen, zoals corona (COVID-19), is verstandig. Het is immers niet altijd duidelijk of iemand besmettingsgevaar oplevert. Door een kunststof afscheidingswand brengt u eenvoudig een scheiding aan tussen mensen in uw onderneming en voorkomt u dat ziektes zich verspreiden. Met de installatie van een baliescherm treft u een maatregel die de nodige hygiëne biedt. Een dergelijke afscherming biedt effectief en efficiënt bescherming voor uw personeel en klanten.

Anti-corona scherm kopen: besmetting voorkomen in uw winkel of bedrijf

Zorg dat u gewoon zaken kunt blijven doen en verklein met een spuugscherm van plexiglas het risico op besmetting met bijvoorbeeld het coronavirus (COVID-19). Het is immers niet altijd mogelijk om voldoende afstand te houden, met name bij de kassa in winkels, afhaalbalies en receptiebalies. Met een doorzichtig scherm haalt u een effectieve beschermingsmaatregel in huis waarmee u op een veilige manier met elkaar kunt communiceren. Als u iemand spreekt die een besmettelijke ziekte heeft en hij of zij moet bijvoorbeeld niezen, kunt u de situatie waarschijnlijk niet snel ontvluchten. De afscheiding kan onder meer ingezet worden als anti-corona scherm en zorgt dan dat u beschermd bent.

Receptie of balie uitrusten met scherm van plexiglas

De balieschermen van Promofit hebben een mooie vormgeving en bestaan uit de kunststof acrylaat, ook wel bekend onder de naam perspex of plexiglas. Dit materiaal is net zo helder als gewoon glas, maar goedkoper en lichter van gewicht. Het is bovendien veel veiliger bij beschadigingen. Plexiglas zal namelijk niet zoals glas versplinteren in vele stukjes, maar slechts scheuren of breken. De preventieschermen zijn te voorzien van een doorgeefsleuf. Via deze uitsparing kunt u producten, geld en documenten aangeven zonder in aanraking te komen met een virus zoals COVID-19 (corona). Promofit levert de preventieschermen inclusief twee steunen. Het geheel is eenvoudig in elkaar te klikken en te plaatsen op balies van supermarkten en apotheken, bij recepties van bedrijven, op bureaus en allerlei soorten werkplekken waar dat gewenst is. De kunststof afscheidingsschermen zijn in diverse maten te koop en laag geprijsd.

De voordelen van afscherming voor medewerkers en klanten

De plaatsing van preventieschermen in uw pand biedt de volgende voordelen:
 • Betaalbare bescherming tegen virussen;
 • Anti-corona middel;
 • Veiligheid voor ondernemers, personeel, klanten en bezoekers;
 • Representatieve vormgeving;
 • Gemaakt van sterk kunststof materiaal;
 • Voordelige afscheiding met twee steunen;
 • Leverbaar met uitsparing en spreekrooster;
 • Eenvoudige montage;
 • Te bestellen in acht verschillende maten;
 • Snel leverbaar.

Bestel preventieschermen online via Promofit

Via de webshop van Promofit bestelt u snel en voordelig een stevig plexiglas baliescherm met moderne vormgeving. Indien gewenst is dit slimme beschermingsmiddel ook te bedrukken met een tekst, logo, bedrijfsnaam of afbeelding. Heeft u vragen of wilt u advies over de kunststof afscheidingswanden? Neemt u dan contact met ons op, want wij helpen u graag aan een passende oplossing.