1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Scheidingswanden: multifunctioneel inzetbaar

Verplaatsbare scheidingswanden vormen een ideale oplossing als u snel of tijdelijk een extra afscherming in een ruimte wilt plaatsen. Zet de tussenwanden in als beschermingsmaatregel voor uw medewerkers en klanten, bijvoorbeeld tegen de verspreiding van een virus zoals corona. Een winkel, restaurant of kantoortuin is met veiligheidsschermen eenvoudig op te delen in kleinere stukken. Bij Promofit vindt u praktische scheidingswanden in verschillende uitvoeringen en maten. Zo zijn er onder andere transparante en verrijdbare dividers leverbaar.
Sorteer op:
 
preventiescherm-klemvoeten
luxe-preventiescherm-prime-01
v.a. € 109,50

Preventiescherm Prime

textielframe-vrijstaand-wand
preventiescherm-04
v.a. € 49,50

Bureauscherm Plexiglas

preventiescherm-scheidingswand-divider-01
v.a. € 149,00

Scheidingswand Transparant

preventiescherm-scheidingswand-divider-op-wielen-01
burnus-reiniger-500ml
v25-voet-bureauscherm
v40-voet-bureauscherm
v50-voet-bureauscherm
klemvoet-bureauscherm
11

Tussenwand als bescherming tegen virussen

Door de plaatsing van scheidingswandjes draagt u bij aan het welzijn van mensen. Denk hierbij aan situaties waar het risico op de verspreiding van ziektes, zoals COVID-19, groot is. Een scheiding scherm verbetert de hygiëne en veiligheid op uw bedrijfslocatie. De wand zal druppeltjes vocht van mensen die hoesten of niezen tegenhouden. Het beperkt bovendien de mogelijkheid van fysiek contact of het te dicht bij elkaar komen. Middels mobiele kamerschermen maakt u werkplekken in een fabriek of een kantoor dus stukken veiliger. Een losse scheidingswand is in de gewenste afmetingen te leveren. Wilt u de mogelijkheid hebben om de wand regelmatig en gemakkelijk te verplaatsen? Dan zijn de varianten met wieltjes aan de onderzijde erg geschikt. Een andere belangrijke keuze betreft de doorzichtigheid van de veiligheidsschermen: wilt u door de schermen heen kunnen kijken of juist niet?

Veilig en comfortabel werken dankzij een mobiel kamerscherm

Een goed ingerichte werklocatie is noodzakelijk om op een fijne en veilige manier te kunnen werken. Het plaatsen van mobiele kamerschermen verhoogt het comfort en voorkomt de besmetting met gevaarlijke virussen. Een los scheiding scherm zet u snel en eenvoudig op allerlei locaties neer. Zo’n ruimteverdeler is ideaal als scheiding in zowel kleine als grote ruimtes. Werknemers, klanten en bezoekers van uw organisatie kunnen zich zo met een gerust hart gezamenlijk in dezelfde ruimte bevinden. Er zijn vele soorten scheiding schermen verkrijgbaar. Maak uw keuze uit onder meer transparante, verrijdbare of bedrukte tussenwanden.

Dividers kopen

Wilt u één of meer scheidingswanden voor een lage prijs aanschaffen? Dan is Promofit u graag van dienst. Ons assortiment bestaat uit voordelige tussenwanden van hoge kwaliteit. Dankzij de strakke vormgeving van elk mobiel kamerscherm maakt u bovendien een goede indruk op uw doelgroepen. Dat is goed voor uw imago. We geven u een aantal voorbeelden uit onze collectie. Wat dacht u van een vrijstaande scheidingswand of een verrijdbare divider met een transparant doek? Deze preventieschermen zijn perfect voor situaties waarin u degene aan de andere kant van de wand wilt kunnen zien. Of bent u misschien op zoek naar een losse wand met een prachtige bedrukking op textieldoek? Dergelijke textielframes zijn zeer decoratief en ook als beurswand inzetbaar. Laat zo’n wand bijvoorbeeld bedrukken met uw foto, afbeelding, grafisch ontwerp, kunst, reclame of logo. De wanden in ons aanbod zijn te leveren in vele afmetingen. Heeft u ook behoefte aan andere artikelen die de hygiene in uw organisatie verbeteren? Kijk dan eens bij onze handgels en gelaatsschermen.

Belangrijke voordelen van scheidingswanden

Ruimteverdelers hebben vele voordelen. De belangrijkste zijn:
 • Voordelig preventiemiddel tegen virussen;
 • Verbetering veiligheid op de werkplek;
 • Bescherming van personeel en klanten;
 • Degelijke afscheiding van doorzichtig of ondoorzichtig materiaal;
 • Ook verkrijgbaar als verrijdbare wand met wielen;
 • Representatief design;
 • Gemakkelijk verplaatsbaar;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Levering met of zonder opdruk;
 • Keuze uit vele afmetingen;
 • Korte levertijd.

Shop bij Promofit voor goedkope ruimteverdelers

Via Promofit beschikt u gauw over een voordelige tussenwand voor uw bedrijf of instelling. In onze webshop vindt u diverse typen scheidingswanden. De schermen zijn in verschillende hoogtes en breedtes te bestellen. Online bestellen doet u bij ons snel en veilig. Heeft u een vraag of wenst u advies voordat u een keuze maakt? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag aan de scheidingswanden die het beste bij uw wensen passen.