1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,1 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
IJskrabbers bedrukken met uw logo of tekst

Ijskrabbers bedrukken met logo

De ideale winter gerelateerde give-away is de bedrukte ijskrabber. Altijd handig voor in de auto, zodat tijdens de koude wintermaanden snel en gemakkelijk de bevroren autoruiten zichtbaar gemaakt kunnen worden met de ijskrabber met bedrukking. Hoe kouder het weer, des te vaker wordt uw logo onder de aandacht gebracht bij uw relaties. Leverbaar van goedkope kleine simpele kunststoffen promotionele ijskrabbers tot multifunctionele ijskrabbers met een lampje. Voor ieder marketingbudget kunt u terecht bij Promofit voor een gepersonaliseerde ijskrabber.
Sorteer op:
 
Chill ijskrabber
v.a. € 0,36
Best seller

Chill ijskrabber

Frosty driehoekige ijskrabber
v.a. € 0,16
Best seller

Frosty driehoekige ijskrabber

IJskrabber Soft Grip
v.a. € 1,35

IJskrabber Soft Grip

Ontario ijskrabber
v.a. € 0,42

Ontario ijskrabber

IJskrabber Klein
v.a. € 0,60

IJskrabber Klein

Icing ijskrabber
v.a. € 0,19

Icing ijskrabber

Frosty Handle ijskrabber
v.a. € 0,64

Frosty Handle ijskrabber

Frosty IJskrabber
v.a. € 0,71

Frosty IJskrabber

IJskrabber 3-in-1
v.a. € 1,36

IJskrabber 3-in-1

3-in-1 ijskrabber
v.a. € 1,07

3-in-1 ijskrabber

IceGlove ijskrabber
v.a. € 1,27

IceGlove ijskrabber

IJskrabber Driehoek
v.a. € 0,48

IJskrabber Driehoek

IJskrabber Acryl
v.a. € 2,09

IJskrabber Acryl

Sneeuwschuiver
v.a. € 6,41

Sneeuwschuiver

IJskrabber met lampje
v.a. € 1,15

IJskrabber met lampje

18

Bedrukte ijskrabbers bestellen

Wanneer de wintermaanden naderen, wordt er online veel gezocht naar winter gerelateerde relatiegeschenken. Snel wordt al gedacht aan de ijskrabbers met opdruk van logo, foto of tekst. Al jarenlang een populaire give-away, omdat het een gewild product is, die zeker in gebruik wordt genomen. Zo bent u er zeker van dat uw bedrijfslogo of slogan de benodigde exposure krijgt. De goedkope ijskrabbers zijn tevens populair vanwege de handige vorm voor Direct Mailing. De platte promotionele ijskrabbers met logo passen netjes in een envelop of platte doosjes, die gemakkelijk in elke brievenbus kunnen. De ijskrabbers zijn te bestellen in diverse kleuren, zodat er altijd wel een ijskrabber is, waarop uw logo het best tot z’n recht komt.

Ijskrabbers bedrukken

Als onze ijskrabbers zijn te bedrukken en enkele modellen zijn ook onbedrukt verkrijgbaar. De onbedruke ijskrabbers kunnen wij al dezelfde dag voor u versturen. Voor de bedrukte ijskrabbers kunt u kiezen uit bedrukking van het logo of tekst in 1 of meerdere kleuren, maar ook voor full-colour digitale bedrukking. De full-colour bedrukking geeft de mogelijkheid om logo’s met verloop of foto’s gedetailleerd te drukken. De levertijd van de ijskrabbers is verschillend. Sommige modellen kunnen we al leveren binnen een week en sommige modellen 2 tot 3 weken. Kies het gewenste model en wij zullen deze voor u personaliseren met uw logo leveren ze voor de gewenste leverdatum.

Goedkope ijskrabbers

De bedrukte ijskrabbers van Promofit zijn niet duur en de goedkope ijskrabbers zijn ideaal om in te zetten als strooiwaar waar men iets aan heeft. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en kunnen gemakkelijk in een doos mee worden genomen naar de locatie van uitdelen. Met een leuke slogan op de ijskrabber worden deze enthousiast aangenomen en krijgt de bedrukte ijskrabber z’n plek in de auto. Als het de volgende ochtend nodig is om te krabben, wordt uw logo of slogan alweer onder de aandacht gebracht.

Ijskrabbers snel online bestellen

U heeft op de website van Promofit de keuze uit vele modellen ijskrabbers. Zo kunt u kiezen uit bijv. een parkeerschijf met ijskrabber-in-1, kleine platte ijskrabbers die door een brievenbus passen, tot aan ijskrabbers met een handschoen. Het laatste zorgt ervoor dat uw handen lekker warm blijven tijdens het krabben van de bevroren ramen. Zo lekker, dat degene die aan het krabben is u in gedachten nogmaals bedankt voor de geweldige give-away. Kies uw gewenste model en kleur ijskrabber. Stuur ons uw logo toe en wij maken voor u een ontwerp, zodat u kunt zien hoe uw logo op valt op de ijskrabber.